Mahtava jouluale!

HelppoKatsastus toivottaa kaikille autoilijoille viatonta joulua. Joulun kunniaksi tarjoamme joulukuussa kaikilla asemilla super-halvan katsastuspaketin. Katsastuspaketti sisältää määräaikaiskatsastuksen ja päästömittauksen yhtenä palveluna, eikä muita kustannuksia tule. Joulualessa katsastuspaketti-tarjous on vain 49 euroa, Lahden asemalla 45 euroa ja Turun asemalla vain 40 euroa. Jouluale on saatavilla vain netistä varatessa ja koskee ainoastaan henkilö- ja pakettiautoja. Määräaikaiskatsastukset ilman päästömittausta ja drive-in katsastukset ovat hinnaston mukaiset.

Katsastushinnat

Katsastushinnat vaihtelevat asemakohtaisesti, mutta hinnastomme on aina kilpailykykyinen. Hinnat sisältävät Traficomin valvontamaksun (2,7e). Strategiamme on olla edullisimmassa kolmanneksessa – aina! Edullisimmat auton katsastushinnat (alennus -20-30 %) saat ennakkovarauksella. Drive-In -hintammekaan eivät kalpene vertailussa, joten ennakkovaraus ei ole pakollista. Ennakkovaraus on kuitenkin varmin tapa välttää jonotus.

Päästömittauksessa ajoneuvosta mitataan lakisääteiset päästömittaukset. Teknisesti päästömittaus suoritetaan vain polttomoottorikäyttöisistä ajoneuvoista, joista päästömittaus suoritetaan mittaamalla pakokaasupäästöt pakoputkesta, OBD-mittauksella tai molemmista.

Päästömittaus on suoritettava katsastuksen yhteydessä, jos ajoneuvo on bensiinikäyttöinen ja käyttöönotettu 1978 tai sen jälkeen, tai ajoneuvo on dieselkäyttöinen ja käyttöönotettu 1980 tai sen jälkeen. Alle 10 vuotiaista bensakäyttöisisistä autoista päästömittaus tehdään lukemalla vikakoodit OBD-lukijalla, kuin myös 1.9.2016 tai sen jälkeen käyttöönotetuista dieselkäyttöisistä autoista.

Jos päästömittaus on suoritettu muualla, päästömittauksesta tulee esittää todistus katsastukseen ilmoittautumisen yhteydessä. Päästömittaus on samanhintainen auton iästä, käytettävästä polttoaineesta tai päästömittauksen teknisestä mittaustavasta riippumatta.

Katsastuspaketti sisältää auton määräaikaiskatsastuksen ja tarvittavat päästömittaukset yhtenä palveluna.

Jälkitarkastus sisältää hylkäysvikojen tarkastuksen ja mahdollisen päästömittauksen.

Lisää tietoja hinnoista asemien sivuilta »

Maksutavat

Voit maksaa katsastuksen turvallisesti ajanvarauksen yhteydessä Verifonen maksupalvelussa. Emme säilö mitään arkaluonteista materiaalia, vaan kaikki luottokortti- tai verkkopankkimaksutiedot menevät suoraan pankin tai maksupalveluntarjoajan sivuille. Kaikki tietoliikenneyhteydet on salattu SSL-yhteydellä. Katsastusasemilla maksutapana käy yleisimmät luotto- ja pankkikortit, sekä käteinen. Katsastus maksetaan katsastukseen ilmoittauessa.