Määräaikaiskatsastus

Katsastushinnat vaihtelevat asemakohtaisesti, mutta hinnastomme on aina kilpailykykyinen. Hinnat sisältävät Traficomin valvontamaksun (2,7e). Strategiamme on olla edullisimmassa kolmanneksessa – aina! Edullisimmat auton katsastushinnat (alennus -20-30 %) saat ajanvarauksella. Drive-In -hintammekaan eivät kalpene vertailussa, joten ajanvaraus ei ole pakollista. Ajanvaraus on kuitenkin varmin tapa välttää jonotus.

Lisää tietoja hinnoista asemien sivuilta »

Katsastuspaketti

Katsastuspaketti sisältää auton määräaikaiskatsastuksen ja tarvittavan päästömittauksen yhtenä palveluna.

Päästömittaus

Päästömittauksessa ajoneuvosta mitataan lakisääteiset päästömittaukset. Teknisesti päästömittaus suoritetaan vain polttomoottorikäyttöisistä ajoneuvoista, joista päästömittaus suoritetaan mittaamalla pakokaasupäästöt pakoputkesta, OBD-mittauksella tai molemmista.

Päästömittaus on suoritettava katsastuksen yhteydessä, jos ajoneuvo on bensiinikäyttöinen ja käyttöönotettu 1978 tai sen jälkeen, tai ajoneuvo on dieselkäyttöinen ja käyttöönotettu 1980 tai sen jälkeen. Alle 10 vuotiaista bensakäyttöisisistä autoista päästömittaus tehdään lukemalla vikakoodit OBD-lukijalla, kuin myös 1.9.2016 tai sen jälkeen käyttöönotetuista dieselkäyttöisistä autoista.

Jos päästömittaus on suoritettu muualla, päästömittauksesta tulee esittää todistus katsastukseen ilmoittautumisen yhteydessä. Päästömittaus on samanhintainen auton iästä, käytettävästä polttoaineesta tai päästömittauksen teknisestä mittaustavasta riippumatta.

Jälkitarkastus

Jälkitarkastus sisältää hylkäysvikojen tarkastuksen ja mahdollisen päästömittauksen.

Maksutavat

Voit maksaa katsastuksen turvallisesti ajanvarauksen yhteydessä Verifonen maksupalvelussa. Emme säilö mitään arkaluonteista materiaalia, vaan kaikki luottokortti- tai verkkopankkimaksutiedot menevät suoraan pankin tai maksupalveluntarjoajan sivuille. Kaikki tietoliikenneyhteydet on salattu SSL-yhteydellä. Katsastusasemilla maksutapana käy yleisimmät luotto- ja pankkikortit, sekä käteinen. Katsastus maksetaan katsastukseen ilmoittautuessa.

Huomioithan, että kaikki alennukset ja tarjoukset huomioidaan asemalla maksun aikana.