Määräaikaiskatsastus

Katsastushinnat vaihtelevat asemakohtaisesti, mutta hinnastomme on aina kilpailykykyinen. Hinnat sisältävät Traficomin valvontamaksun (2,70 €). Strategiamme on olla edullisimmassa kolmanneksessa – aina! Edullisimmat auton katsastushinnat (alennus -20-30 %) saat ajanvarauksella. Drive-In -hintammekaan eivät kalpene vertailussa, joten ajanvaraus ei ole pakollista. Ajanvaraus on kuitenkin varmin tapa välttää jonotus.

Lisää tietoja hinnoista asemien sivuilta »

Katsastuspaketti

Katsastuspaketti sisältää auton määräaikaiskatsastuksen ja tarvittavan päästömittauksen yhtenä palveluna. Katsastuspaketti sisältää siis kaiken tarvittavan, eikä muita kustannuksia tule.

Katso katsastuspakettien hinnat

Päästömittaus

Päästömittauksessa ajoneuvosta mitataan lakisääteiset päästömittaukset. Teknisesti päästömittaus suoritetaan vain polttomoottorikäyttöisistä ajoneuvoista, joista päästömittaus suoritetaan mittaamalla pakokaasupäästöt pakoputkesta, OBD-mittauksella tai molemmista. Päästömittaus on samanhintainen auton iästä, käytettävästä polttoaineesta tai päästömittauksen teknisestä mittaustavasta riippumatta.

Päästömittaus on suoritettava katsastuksen yhteydessä, jos ajoneuvo on bensiinikäyttöinen ja käyttöönotettu 1978 tai sen jälkeen, tai ajoneuvo on dieselkäyttöinen ja käyttöönotettu 1980 tai sen jälkeen. Alle 10-vuotiaista bensakäyttöisisistä autoista päästömittaus tehdään lukemalla vikakoodit OBD-lukijalla, kuin myös 1.9.2016 tai sen jälkeen käyttöönotetuista dieselkäyttöisistä autoista.

Jos päästömittaus on suoritettu etukäteen muualla esim. korjaamolla, päästömittauksesta tulee esittää todistus katsastukseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Katso päästömittausten hinnat

Jälkitarkastus

Jälkitarkastus sisältää määräaikaiskatsastuksen vikakohteiden tarkastuksen ja mahdollisen päästömittauksen.

Katso jälkitarkastusten hinnat

Perävaunut (O2) ja matkailuautot

Perävaunuille (O2) ja matkailuautoille on eri katsastushinnat kuin henkilö- tai pakettiautoille. Perävaunujen ja matkailuautojen ajanvarauksessa on oltava suoraan yhteydessä katsastusasemalle. Perävaunujen ja matkailuautojen hinnat vaihtelevat asemittain.

Katso perävaunujen ja matkailuautojen katsastushinnat

Kuorma-auton katsastus (N2)

Useilla HelppoKatsastuksen toimipaikoilla katsastetaan myös isoja pakettiautoja (N2), jotka luetaan raskaaksi kalustoksi. Ajoneuvon suurimmat sallitut mitat ovat max 4000kg tai akseliväli max 4,00m. Raskaan kaluston katsastusajat varataan suoraan katsastusasemalta. Raskasta kalustoa tehdään Kuopion, Lahden, Porin ja Malmin katsastusasemilla.

Maksutavat HelppoKatsastuksessa

Voit maksaa katsastuksen turvallisesti ajanvarauksen yhteydessä Verifonen maksupalvelussa. Emme säilö mitään arkaluonteista materiaalia. Kaikki luottokortti- tai verkkopankkimaksutiedot menevät suoraan pankin tai maksupalveluntarjoajan sivuille. Kaikki tietoliikenneyhteydet on salattu SSL-yhteydellä. Katsastusasemilla maksutapana käy yleisimmät luotto- ja pankkikortit, sekä käteinen. Katsastus maksetaan verkkoajanvarauksen yhteydessä tai katsastusasemalla ilmoittautuessa.

Jos haluat maksaa katsastuksen kuluttajalaskulla, siihen löytyy mahdollisuus. Varaa aika verkossa, valitse verkkomaksusta AfterPay. AfterPay tarjoaa mahdollisuuden maksaa katsastus jälkikäteen laskulla.

Huomioithan, että kaikki alennukset ja tarjoukset huomioidaan asemalla maksun aikana.

AfterPay kuluttajalasku

Tarjoamme ostoksellesi laskuvaihtoehdon yhteistyössä Afterpay:n kanssa. Maksuehto on 14 vuorokautta. Jotta voit tilata laskulla, tulee sinun olla 20 vuotta täyttänyt ja omata suomalainen henkilötunnus. Lisäksi sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintää ja virallisen osoitteen tulee olla muu kuin poste restante. Täydet laskuehdot voit katsoa täältä.

AfterPay-laskulla hoidat ostoksesi helposti ja maksat kun olet vastaanottanut tilaamasi tuotteet. Lasku lähetetään sähköpostitse tilauksen jälkeen. Laskun saatuasi voit mm. siirtää sen eräpäivää (14 pv 0€), maksaa osissa tai maksaa laskun suoraan MyAfterPay-palvelussa.

Katso myös rekisteröintipalveluiden hinnat