Katsastus Tampere

Lakalaivankatu 1, 33840 Tampere

Ajanvaraus 24h

029 19 2020

Suora (vain tekniset asiat)

044 7875 166

info@helppokatsastus.fi

(ilmoita viestissä paikkakunta/asema)

Aukioloajat

ma-to
8:30-16:30
pe
8:00-16:00
la-su
Suljettu

Asemalla ei rekisteröintipalveluja.

Katsastustoimisto Deltan huollon vastaanotossa.

 

 

 

 

Hinnat

Määräaikaiskatsastus *
Ennakkovarauksella
29,00 €
Drive-in
39,00 €
Jälkitarkastus
25,00 €
Päästömittaus
30,00 €

* Yllä olevat hinnat koskevat alle 3500 kg henkilö- ja pakettiautoja (sis. ALV 24%). Hinnat sisältävät Trafin valvontamaksun (2,7e). Päästötarkastusta ei tarvitse tehdä, jos se on suoritettu 3 kk sisällä. Suoritetusta päästömittauksesta tulee osoittaa todistus. Paketti- ja henkilöauton max akseliväli 3,70m. Jos kyseessä on perävaunu (O2) tai  matkailuauto, soita asemalle ja varmista tilat ja hinta.

Katsastus Lakalaiva, Tampere

Katsastus Tampereella on nyt vaivatonta ja edullista. Kotimainen HelppoKatsastus Tampere on palveluksessasi. Varaa katsastusaika netissä tai puhelimitse, vältä jonot!

Tampereen Lakalaivassa saa Helppoa ja vaivatonta auton katsastuspalvelua kilpailukykyiseen hintaan. Avasimme aseman Tampereen Delta Autoon hyväksi havaitulla yhteistyökonseptilla: Katsastus+Tampere=HelppoKatsastus. Olemme aktiivisesti asiakaspalveluun panostava katsastusketju. Tervetuloa!

Katsastusasema palvelee kaikkia autoilijoita

HelppoKatsastus Tampere on täyden palvelun katsastusasema, jossa auton katsastus sujuu vaivattomasti. Suoritamme auton katsastuksen ammattitaidolla ja luotettavasti, ja katsastuspalveluihimme kuuluvat määräaikaiskatsastukset.

Teemme myös jälkitarkastuksia ja erilaisia päästömittauksia. Katsastusaseman henkilökunta koostuu alan kokeneista osaajista, ja käytössämme ovat nykyaikaiset laitteet. Mittaukset, tarkistukset ja muut katsastustyöt saadaan siis suoritettua tarkasti ja luotettavasti. Katsastuksen aikana voit joko rentoutua asiakastiloissamme tai seurata katsastuksen kulkua.

Auton katsastus Tampereella helposti & nopeasti

Kun auton katsastus tulee ajankohtaiseksi, varaa aika HelppoKatsastukseen; olemme kotimainen ja edullinen katsastusasema Tampereella. Asiointi kanssamme on vaivatonta, ja autokatsastus suoritetaan aina tehokkaasti mutta huolellisesti. Mikäli huomautettavaa ilmenee, kerromme sinulle selkeästi tarvittavista huolto- tai korjaustoimenpiteistä ja voimme samalla varata autollesi uuden katsastusajan. Auton katsastus Tampereella on aina vaivatonta HelppoKatsastuksen ansiosta!

Delta-logo Sijaitsemme Delta-liiketiloissa

Näin löydät perille