KATSASTUS LAKALAIVA, TAMPERE

Katsastus Tampereella on nyt vaivatonta ja edullista. Kotimainen HelppoKatsastus Tampere on palveluksessasi. Varaa katsastusaika netissä tai puhelimitse, vältä jonot!

Tampereen Lakalaivassa saa Helppoa ja vaivatonta auton katsastuspalvelua kilpailukykyiseen hintaan. Avasimme aseman Tampereen Delta Autoon hyväksi havaitulla yhteistyökonseptilla: Katsastus+Tampere=HelppoKatsastus. Olemme aktiivisesti asiakaspalveluun panostava katsastusketju. Tervetuloa!

KATSASTUSASEMA PALVELEE KAIKKIA AUTOILIJOITA

HelppoKatsastus Tampere on täyden palvelun katsastusasema, jossa auton katsastus sujuu vaivattomasti. Suoritamme auton katsastuksen ammattitaidolla ja luotettavasti, ja katsastuspalveluihimme kuuluvat määräaikaiskatsastukset.

Teemme myös jälkitarkastuksia ja erilaisia päästömittauksia. Katsastusaseman henkilökunta koostuu alan kokeneista osaajista, ja käytössämme ovat nykyaikaiset laitteet. Mittaukset, tarkistukset ja muut katsastustyöt saadaan siis suoritettua tarkasti ja luotettavasti. Katsastuksen aikana voit joko rentoutua asiakastiloissamme tai seurata katsastuksen kulkua.

AUTON KATSASTUS TAMPEREELLA HELPOSTI & NOPEASTI

Kun auton katsastus tulee ajankohtaiseksi, varaa aika HelppoKatsastukseen; olemme kotimainen ja edullinen katsastusasema Tampereella. Asiointi kanssamme on vaivatonta, ja autokatsastus suoritetaan aina tehokkaasti mutta huolellisesti. Mikäli huomautettavaa ilmenee, kerromme sinulle selkeästi tarvittavista huolto- tai korjaustoimenpiteistä ja voimme samalla varata autollesi uuden katsastusajan. Auton katsastus Tampereella on aina vaivatonta HelppoKatsastuksen ansiosta!