KATSASTUS LAKALAIVA, TAMPERE

Katsastus Tampereella on nyt vaivatonta ja edullista. HelppoKatsastus Tampere on kotimainen katsastusasema palveluksessasi. Varaa katsastusaika netissä tai puhelimitse, ja vältä turha jonotus! Ajanvaraus palvelee numerossa 029 19 2020. Meiltä saat Tampereen Lakalaivassa helppoa ja vaivatonta auton katsastuspalvelua kilpailukykyiseen hintaan. Olemme aktiivisesti asiakaspalveluun panostava katsastusasemaketju. Katsastusasemamme sijaitsee Hedin Automotiven kanssa samoissa tiloissa. Meille löydät helpoiten, kun seuraat moottoritien rampeissa Lakalaiva-kylttejä.

KATSASTUSASEMA PALVELEE KAIKKIA AUTOILIJOITA

HelppoKatsastus Tampere on täyden palvelun katsastusasema, jossa auton katsastus sujuu vaivattomasti. Suoritamme auton katsastuksen ammattitaidolla ja luotettavasti, ja katsastuspalveluihimme kuuluvat määräaikaiskatsastukset, rekisteröinti- ja muutoskatsastukset ja kevyen kuorma-auton (N2/M2) katsastukset.
Olethan suoraan yhteydessä katsastusasemaan rekisteröinti- ja muutoskatsastusten ajanvarauksesta.

Teemme myös jälkitarkastuksia ja tarvittavat päästömittaukset. Katsastusaseman henkilökunta koostuu alan kokeneista osaajista, ja käytössämme ovat nykyaikaiset laitteet. Mittaukset, tarkistukset ja muut katsastustyöt saadaan siis suoritettua tarkasti ja luotettavasti. Katsastuksen aikana voit joko rentoutua asiakastiloissamme.

AUTON KATSASTUS TAMPEREELLA HELPOSTI & NOPEASTI

Kun auton katsastus tulee ajankohtaiseksi, varaa aika HelppoKatsastukseen; olemme kotimainen ja edullinen katsastusasema Tampereella. Asiointi kanssamme on vaivatonta, ja autokatsastus suoritetaan aina tehokkaasti mutta huolellisesti. Mikäli huomautettavaa ilmenee, kerromme sinulle selkeästi tarvittavista huolto- tai korjaustoimenpiteistä ja voimme samalla varata autollesi uuden katsastusajan. Auton katsastus Tampereella on aina vaivatonta HelppoKatsastuksen ansiosta!

Varaa aika katsastukseen Tampereen asemalta

Katso myös HelppoKatsastus Ideapark Lempäälä