fbpx
i X

Valtakunnallisena katsastusyrityksenä meillä on erityisen suuri vastuu COVID-19:n viruksen leviämisen rajoittamisessa asiakkaittemme ja työntekijöidemme keskuudessa.

AJONEUVOT ON KATSASTETTAVA MYÖS POIKKEUSOLOJEN AIKANA

Liikenne- ja viestintäministeriön lakialoite autojen katsastuksen lykkäämisestä syksylle on peruttu. Myös poikkeusoloissa ajoneuvot on katsastettava normaalisti viimeistään ajoneuvolle merkittynä viimeisenä katsastuspäivänä. Ajoneuvon viimeisen katsastuspäivän voi tarkastaa mm. Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Oma asiointi -palvelusta tai ajoneuvon rekisteröinti- tai katsastustodistukselta.

PALVELEMME SINUA EDELLEEN MAHDOLLISIMMAN TURVALLISESTI

Olemme ottaneet käyttöön hyvin tiukat säännöt taataksemme sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme mahdollisimman turvallisen kohtaamisen.

PYYDÄMME NÖYRÄSTI MYÖS

Että sinä hyvä asiakas suhtaudut vakavasti asiaan. Et tule flunssa- tai koronatartunnan oireisena katsastamaan. Huomioit yskimisesi sekä pidät etäisyyden henkilökuntaan ja muihin asiakkaisiin. Ajanvarausten peruutukset ja muutokset voi tehdä soittamalla palvelunumeroon 029 192020 tai HelppoKatsastuksen chatin kautta. Pyydämme asiakkaita välttämään käteisen käyttämistä ja suosimaan verkko- ja korttimaksamista.

MITÄÄN SYYTÄ PANIIKKIIN EI OLE

Haluamme vaan tehdä kaikkemme, että asiointi kanssamme olisi mahdollisimman turvallista.

HelppoKatsastus varautuu koronavirukseen!

KATSASTAJAN
TIETOPANKKI

Vinkit ja neuvot helppoon kastatukseen ja auton kunnossa pitämiseen

Otsikoiden kautta pääset etsimään juuri sinua palvelevat sisällöt.