HELPPOKATSASTUS

HelppoKatsastus on kasvava suomalainen katsastusasemaketju

Haluamme tarjota asiakaslähtöistä katsastuspalvelua vaivattomammin, edullisemmin ja laadukkaammin. Olemme katsastusalan kotimainen haastaja ja panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun. Auton katsastus ei ole aina ikävää pakkopullaa! Perustehtävämme on parantaa liikenneturvallisuutta ja vähentää autokannan aiheuttamaa ympäristökuormitusta.

HelppoKatsastus ja ensimmäinen katsastusasema perustettiin vuonna 2008 Helsingin Heikinlaaksoon ja olemme sittemmin kasvaneet noin 50 hengen valtakunnalliseksi yritykseksi. Kasvun taustalla on erityisesti katsastuksen toimilupalain muutos 2014. Avasimme aseman Herttoniemeen 1.7.2014 uuden lain voimaanastumispäivänä ja sen jälkeen Saloon, Järvenpäähän, Hyvinkäälle, Poriin, Tampereelle, Ouluun, Kuopioon ja Konalaan. Lohjan asema avattiin Virkkalaan alkuvuodesta 2016. Sittemmin olemme avanneet monta muuta katsastusasemaa.

Katso myös katsastusalan työpaikat

Katsastustoiminnan laatua ylläpidetään säännöllisellä koulutuksella

HelppoKatsastus kouluttaa henkilökuntaa säännöllisesti. Koulutuksella varmistetaan riittävä katsastustoiminnan laatu ja asiakaskokemus. HelppoKatsastus myös tuottaa katsastusalan koulutuspalveluita. Säännöllisiin koulutuksiin kuuluu mm. määräaikaiskatsastuksen täydennyskoulutus ja erikoiskatsastusten kurssit.

Lue lisää katsastusalan koulutuksista

Sertifioitua katsastuslaatua

Keräämme systemaattisesti palautetta asiakkailtamme. Asiakkailta saatu palaute on meille tärkeää asiakaspalvelun ja katsastustoiminnan kehittämiseksi. Analysoimme annetut palautteet ja teemme tarvittaessa korjaavia toimenpiteitä. Saadun palautteen mukaan asiakkaat suosittelevat meitä, HelppoKatsastuksen NPS-mittauksen tulos on yli 90. HelppoKatsastuksella on sertifioitu laatujärjestelmä ISO9001:2018. Laatujärjestelmää arvioidaan säännöllisillä sisäisillä ja ulkoisilla auditoinneilla sekä johdonkatselmuksilla.

Anna palautetta nettisivuilla

Yrityksen yhteystiedot

HelppoKatsastus Oy
Friisinmäentie 5
02600 Espoo

Ajanvarauspalvelu 029 19 2020 ja sähköposti info@helppokatsastus.fi

Lisää HelppoKatsastuksen yhteystietoja