HELPPOKATSASTUS

HelppoKatsastus on kasvava suomalainen katsastusasemaketju

Haluamme tarjota asiakaslähtöistä katsastuspalvelua vaivattomammin, edullisemmin ja laadukkaammin. Olemme katsastusalan kotimainen haastaja ja panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun. Auton katsastus ei ole aina ikävää pakkopullaa! Perustehtävämme on parantaa liikenneturvallisuutta ja vähentää autokannan aiheuttamaa ympäristökuormitusta. Auton katsastus on meillä vaivatonta ja saat hyvää asiakaspalvelua.

HelppoKatsastus koostuu HelppoKatsastuksen ylläpitämistä katsastusasemista ja ketjuun kuuluvista yrityksistä. Ketjuun kuuluvat yritykset ovat itsenäisiä yhtiöitä. HelppoKatsastus ja ensimmäinen katsastusasema perustettiin vuonna 2008 ja olemme sittemmin kasvaneet noin 50 hengen yritykseksi. HelppoKatsastuksella on katsastusliiketoimintaa Suomen suurimmissa kunnissa.

Katsoa HelppoKatsastuksen katsastusasemat

Katso myös katsastusalan työpaikat

Avainlippu merkkinä kotimaisuudesta

HelppoKatsastus on kotimainen katsastusasemaketju. Avainlippu on Suomalaisen Työn Liiton yritykselle myöntämä merkki. Avainlipun voi saada, jos yritys täyttää Suomalaisen Työn Liiton yritykselle asettamat kriteerit. Yrityksen omistus on suomalaisomistuksessa ja pääkonttori sijaitsee Suomessa.

Katsastustoiminnan laatua ylläpidetään säännöllisellä koulutuksella

HelppoKatsastus kouluttaa henkilökuntaa säännöllisesti. Koulutuksella varmistetaan riittävä katsastustoiminnan laatu ja asiakaskokemus. HelppoKatsastus myös tuottaa katsastusalan koulutuspalveluita. Säännöllisiin koulutuksiin kuuluu mm. määräaikaiskatsastuksen täydennyskoulutus ja erikoiskatsastusten kurssit.

Lue lisää katsastusalan koulutuksista

Sertifioitua katsastuslaatua

Keräämme systemaattisesti palautetta asiakkailtamme. Asiakkailta saatu palaute on meille tärkeää asiakaspalvelun ja katsastustoiminnan kehittämiseksi. Analysoimme annetut palautteet ja teemme tarvittaessa korjaavia toimenpiteitä. Saadun palautteen mukaan asiakkaat suosittelevat meitä, HelppoKatsastuksen NPS-mittauksen tulos on yli 90. HelppoKatsastuksella on sertifioitu laatujärjestelmä ISO9001:2018. Laatujärjestelmää arvioidaan säännöllisillä sisäisillä ja ulkoisilla auditoinneilla sekä johdonkatselmuksilla.

Anna palautetta nettisivuilla

Yrityksen yhteystiedot

HelppoKatsastus Oy
Friisinmäentie 5
02600 Espoo

Ajanvarauspalvelu 029 19 2020 ja sähköposti info@helppokatsastus.fi

Lisää HelppoKatsastuksen yhteystietoja