TYÖPAIKAT

HelppoKatsastus on kasvava suomalainen katsastusasemaketju. Toimimme tällä hetkellä 20 asemalla ympäri Suomea ja tavoitteenamme on laajentaa toimintaa. Tarjoamme asiakaslähtöistä katsastuspalvelua vaivattomammin, edullisemmin ja laadukkaammin. Olemme katsastusalan kotimainen haastaja ja panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun.

Katsastaja Lempäälään

Haemme Lempäälän seudulle kevyiden ajoneuvojen katsastajaa vakituiseen työsuhteeseen.  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja edut. Ennen kaikkea tarjoamme rennon ja kannustavan työilmapiirin matalassa organisaatiossa, jossa teot ratkaisevat.

Hakemukset liitteineen pyydämme lähettämään 22.1.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen ilkka.vento@helppokatsastus.fi  Lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse numerosta 040-7095290.

Avoin hakemus

HelppoKatsastus on laajentuva suomalainen katsastusasemaketju, joka tarjoaa vaivatonta ja edullista katsastuspalvelua. Olemme katsastusalan haastaja ja panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun. Palkitsemme oma-aloitteisuudesta ja haluamme olla reilu ja houkutteleva työnantaja. Avoimen työhakemuksen voi lähettää osoitteeseen ilkka.vento@helppokatsastus.fi