TYÖPAIKAT

HelppoKatsastus on kasvava suomalainen katsastusasemaketju. Toimimme tällä hetkellä 20 asemalla ympäri Suomea ja tavoitteenamme on laajentaa toimintaa. Tarjoamme asiakaslähtöistä katsastuspalvelua vaivattomammin, edullisemmin ja laadukkaammin. Olemme katsastusalan kotimainen haastaja ja panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun.

Toimintamme kasvaessa haemme uusia asiakaslähtöisiä tekijöitä:

Katsastusaseman päällikkö Espooseen

Haemme Espooseen katsastusaseman päällikköä vilkkaalle kahden linjan katsastusasemalle. Tulevalta asemapäälliköltä odotamme vahvaa katsastusalan osaamista kevyistä ajoneuvoista ja valmiutta johtaa itsenäisesti aseman tiimiä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja edut. Ennen kaikkea tarjoamme rennon ja kannustavan
työilmapiirin matalassa organisaatiossa, jossa teot ratkaisevat.

Hakemukset liitteineen pyydämme lähettämään 28.2.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen ilkka.vento@helppokatsastus.fi. Lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse numerosta 040-7095290.

Katsastaja Kirkkonummen Veikkolaan avatulle uudelle katsastusasemalle

Veikkolan asema toimii suositun täyden palvelun autohuolton yhteydessä ja on kalustettu uusilla ja nykyaikaisilla katsastuslaitteilla Haemme katsastusalan ja asiakaspalvelun osaajaa tiimiimme vastaamaan aseman katsastustoiminnasta.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja edut sekä hyvän tuen ja ilmapiirin tehtävän  hoitamiseen.
Hakemukset liitteineen pyydämme lähettämään 31.2.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen timo@eskeli.net tai
ilkka.vento@helppokatsastus.fi. Lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse numerosta 040-7095290.

 Avoin hakemus

HelppoKatsastus on laajentuva suomalainen katsastusasemaketju, joka tarjoaa vaivatonta ja edullista katsastuspalvelua. Olemme katsastusalan haastaja ja panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun. Kehitämme itse mm. omat järjestelmämme. Palkitsemme oma-aloitteisuudesta ja haluamme olla reilu ja houkutteleva työnantaja. Avoimen työhakemuksen voi lähettää osoitteeseen ilkka.vento@helppokatsastus.fi