Työpaikat

HelppoKatsastus on kasvava suomalainen katsastusasemaketju. Toimimme tällä hetkellä 20 asemalla ympäri Suomea ja tavoitteenamme on laajentaa toimintaa. Tarjoamme asiakaslähtöistä katsastuspalvelua vaivattomammin, edullisemmin ja laadukkaammin. Olemme katsastusalan kotimainen haastaja ja panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun.

 

Katsastaja Helsingin Herttoniemeen

HelppoKatsastuksen pääkaupunkiseudun tiimi on huippuhyvä työporukka, jossa olisi nyt tilaa  uudelle ammattitaitoiselle ja asiakaspalvelun osaavalle katsastajalle.

Tarjolla on kilpailukykyinen palkka ja edut, sekä paikka menestyvässä ja eteenpäin katsovassa organisaatiossa.

Hakemukset liitteineen pyydämme lähettämään 31.5.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen ilkka.vento@helppokatsastus.fi. Lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse numerosta 040-7095290.

Hae katsastajaksi

HelppoKatsastus järjestää syksyllä 2021 alalletulokoulutuksen. Koulutukseen voi hakea katsastajaksi soveltuvat hakijat. Lue lisää katsastuksen alalletulokoulutuksesta.

Kuka voi ryhtyä katsastajaksi?

Katsastajalta edellytetään tekniikan AMK-tutkintoa, teknillisen oppilaitoksen tai vastaavan insinööri- tai teknikkotasoista tutkintoa, ammatillisesta aikuiskoulutuksesta annetussa laissa (631/1998) tarkoitettua erikoisammattitutkintoa tai ammattitutkintoa (mahdollisuus vain määräaikaiskatsastajan pätevyyden saamiseen). AMK-opiskelijoille on säädetty peruskoulutusvaatimuksesta määräaikainen poikkeus. Työkokemuksena katsastajalta edellytetään 6 kk ajoneuvoalan korjaamokokemusta taikka vastaavaa kokemusta tai osaamista. Lue lisää Traficom sivuilta katsastajien koulutus-, työkokemus ja osaamisvaatimuksista.

Avoin hakemus

HelppoKatsastus on laajentuva suomalainen katsastusasemaketju, joka tarjoaa vaivatonta ja edullista katsastuspalvelua. Olemme katsastusalan haastaja ja panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun. Palkitsemme oma-aloitteisuudesta ja haluamme olla reilu ja houkutteleva työnantaja. Avoimen työhakemuksen voi lähettää osoitteeseen ilkka.vento@helppokatsastus.fi

Lue lisää katsastusalan koulutuksista