Työpaikat

HelppoKatsastus on nopeimmin kasvava suomalainen katsastusasemaketju. Toimimme tällä hetkellä 20 asemalla ympäri Suomea ja tavoitteenamme on laajentaa toimintaa. Tarjoamme asiakaslähtöistä katsastuspalvelua vaivattomammin, edullisemmin ja laadukkaammin. Olemme katsastusalan kotimainen haastaja ja panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun.

Toimintamme kasvaessa haemme uusia asiakaslähtöisiä tekijöitä:

Katsastusaseman päällikkö Hämeenlinna/Tampere

Asemaverkon kasvaessa tarvitsemme ammattitaitoisen ja asiakaslähtöisen katsastusaseman päällikön myös Hämeenlinnan tai Tampereen seudulta. Hakemukset liitteineen pyydämme lähettämään 31.1.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen ilkka.vento@helppokatsastus.fi Lisätietoja saa samasta osoitteesta.

Avoin hakemus

HelppoKatsastus on voimakkaasti laajentuva suomalainen katsastusasemaketju, joka tarjoaa vaivatonta ja edullista katsastuspalvelua. Olemme katsastusalan haastaja ja panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun. Kehitämme itse mm. omat järjestelmämme. Palkitsemme oma-aloitteisuudesta ja haluamme olla reilu ja houkutteleva työnantaja. Avoimen työhakemuksen voi lähettää osoitteeseen ilkka.vento@helppokatsastus.fi