Työpaikat

HelppoKatsastus on nopeimmin kasvava suomalainen katsastusasemaketju. Toimimme tällä hetkellä 20 asemalla ympäri Suomea ja tavoitteenamme on laajentaa toimintaa. Tarjoamme asiakaslähtöistä katsastuspalvelua vaivattomammin, edullisemmin ja laadukkaammin. Olemme katsastusalan kotimainen haastaja ja panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun.

Toimintamme kasvaessa haemme uusia asiakaslähtöisiä tekijöitä:

Katsastusaseman asemapäällikkö pääkaupunkiseudun asemille

Haemme katsastusaseman päällikköä pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja edut. Ennen kaikkea tarjoamme vastuullisen tehtävän sekä rennon ja kannustavan työilmapiirin matalassa organisaatiossa, jossa teot ratkaisevat. Hakemukset liitteineen pyydämme lähettämään 30.6.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen ilkka.vento@helppokatsastus.fi. Lisätietoja puhelimitse numerosta 0407095290.

Tule meille katsastajaksi / Katsastus työpaikat

HelppoKatsastus on voimakkaasti laajentuva suomalainen katsastusasemaketju, joka tarjoaa vaivatonta ja edullista katsastuspalvelua. Olemme katsastusalan haastaja ja panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun. Kehitämme itse mm. omat järjestelmämme. Palkitsemme oma-aloitteisuudesta ja haluamme olla reilu ja houkutteleva työnantaja. Avoimen työhakemuksen voi lähettää osoitteeseen ilkka.vento@helppokatsastus.fi