Työpaikat

HelppoKatsastus on kasvava suomalainen katsastusasemaketju. Toimimme tällä hetkellä 21 asemalla ympäri Suomea ja tavoitteenamme on laajentaa toimintaa. Tarjoamme asiakaslähtöistä katsastuspalvelua vaivattomammin, edullisemmin ja laadukkaammin. Olemme katsastusalan kotimainen haastaja ja panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun.

Hae katsastajaksi

HelppoKatsastus järjestää ns. alalletulokoulutusta. Koulutukseen voi hakea kaikki katsastajaksi soveltuvat hakijat. Koulutus järjestetään lähiopetuksena ja webinaari-tyyppisinä luentoina.  Lue lisää HelppoKatsastuksen alalletulokoulutuksesta.

Kuka voi ryhtyä katsastajaksi?

Katsastajalta edellytetään tekniikan AMK-tutkintoa, teknillisen oppilaitoksen tai vastaavan insinööri- tai teknikkotasoista tutkintoa, ammatillisesta aikuiskoulutuksesta annetussa laissa (631/1998) tarkoitettua erikoisammattitutkintoa tai ammattitutkintoa (mahdollisuus vain määräaikaiskatsastajan pätevyyden saamiseen). AMK-opiskelijoille on säädetty peruskoulutusvaatimuksesta määräaikainen poikkeus. Työkokemuksena katsastajalta edellytetään 6 kk ajoneuvoalan korjaamokokemusta taikka vastaavaa kokemusta tai osaamista. Lue lisää Traficom sivuilta katsastajien koulutus-, työkokemus ja osaamisvaatimuksista.

Katsastusaseman päällikkö Hämeenlinnaan

HelppoKatsastukselle avautuu uusi kahden linjan katsastusasema Hämeenlinnan Tiiriöön ja haemme asemalle innostunutta ja taitavaa katsastusaseman päällikköä. Tehtävä on esimiestyö ja meidän ketjussamme se todella tarkoittaa vastuullista, mutta myöskin motivoivaa tehtävää.  Emme välttämättä edellytä aikaisempaa esimieskokemusta, sillä oikea asenne ja teot ratkaisevat. Hakijalla tulee kuitenkin olla vahvaa kokemusta kevyiden ajoneuvojen määräaikaiskatsastuksista ja erikoiskatsastusosaaminen katsotaan eduksi.  Tämä on kaupungin paras katsastusalan työtehtävä maan kovimmassa katsastusasemaketjussa ja se on nyt avoinna. Hakemukset tai tiedustelut pyydämme lähettämään osoitteeseen ilkka.vento@helppokatsastus.fi tai tuomo.luoma@helppokatsastus.fi

Haaveissa yrittäjäksi ryhtyminen ja oma katsastusasema?

HelppoKatsastus TurunväyläHelppoKatsastukseen kuuluu HelppoKatsastuksen ylläpitämiä katsastusasemia ja itsenäisiä yrityksiä. Meiltä saat valmiin ja testatun konseptin. HelppoKatsastus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden osaaville ja ahkerille tekijöille ryhtyä yrittäjäksi. HelppoKatsastus auttaa katsastusaseman perustamiseen liittyvissä asioissa, liiketoiminnan aloittamisessa ja viranomaisluvissa. Lisäksi turvanasi on ketjun taustatuki ja toimiva liiketoiminta-alusta. Yrittäjänä saat parhaan näköalapaikan paikkakuntasi autoalan liiketoimintaan. Jos sinulla on asennetta vaativaan asiakaspalvelutehtävään sekä olet valmis laittamaan itsesi likoon ja menestymään, niin tervetuloa tiimiin!

Katso HelppoKatsastuksen yhteystiedot

 

Avoin hakemus

HelppoKatsastus on laajentuva suomalainen katsastusasemaketju, joka tarjoaa vaivatonta ja edullista katsastuspalvelua. Olemme katsastusalan haastaja ja panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun. Palkitsemme oma-aloitteisuudesta ja haluamme olla reilu ja houkutteleva työnantaja. Avoimen työhakemuksen voi lähettää osoitteeseen ilkka.vento@helppokatsastus.fi

Lue lisää katsastusalan koulutuksista