Työpaikat

HelppoKatsastus on kasvava suomalainen katsastusasemaketju. Toimimme tällä hetkellä 20 asemalla ympäri Suomea ja tavoitteenamme on laajentaa toimintaa. Tarjoamme asiakaslähtöistä katsastuspalvelua vaivattomammin, edullisemmin ja laadukkaammin. Olemme katsastusalan kotimainen haastaja ja panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun.

Katsastaja Lempäälään

Haemme Lempäälän seudulle kevyiden ajoneuvojen katsastajaa vakituiseen työsuhteeseen.  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja edut. Ennen kaikkea tarjoamme rennon ja kannustavan työilmapiirin matalassa organisaatiossa, jossa teot ratkaisevat.

Hakemukset liitteineen pyydämme lähettämään sähköpostilla osoitteeseen ilkka.vento@helppokatsastus.fi. Lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse numerosta 0407095290.

Katsastajia pääkaupunkiseudulle

HelppoKatsastuksen pääkaupunkiseudun tiimi on huippuhyvä työporukka, jossa olisi nyt tilaa muutamalle uudelle ammattitaitoiselle ja asiakaspalvelun osaavalle katsastajalle.

Tarjolla on kilpailukykyinen palkka ja edut, sekä paikka menestyvässä ja eteenpäin katsovassa organisaatiossa.

Hakemukset liitteineen pyydämme lähettämään 30.4.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen ilkka.vento@helppokatsastus.fi. Lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse numerosta 040-7095290.

Hae katsastajaksi

HelppoKatsastus järjestää syksyllä 2021 alalletulokoulutuksen. Koulutukseen voi hakea katsastajaksi soveltuvat hakijat. Lue lisää katsastuksen alalletulokoulutuksesta.

Avoin hakemus

HelppoKatsastus on laajentuva suomalainen katsastusasemaketju, joka tarjoaa vaivatonta ja edullista katsastuspalvelua. Olemme katsastusalan haastaja ja panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun. Palkitsemme oma-aloitteisuudesta ja haluamme olla reilu ja houkutteleva työnantaja. Avoimen työhakemuksen voi lähettää osoitteeseen ilkka.vento@helppokatsastus.fi

Lue lisää katsastusalan koulutuksista