Työpaikat

HelppoKatsastus on kasvava suomalainen katsastusasemaketju. Toimimme tällä hetkellä 20 asemalla ympäri Suomea ja tavoitteenamme on laajentaa toimintaa. Tarjoamme asiakaslähtöistä katsastuspalvelua vaivattomammin, edullisemmin ja laadukkaammin. Olemme katsastusalan kotimainen haastaja ja panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun.

Toimintamme kasvaessa haemme uusia asiakaslähtöisiä tekijöitä:

Katsastusaseman päällikkö Kokkolaan

Haemme katsastusaseman päällikköä Kokkolaan vakituiseen työsuhteeseen nykyaikaiselle ja sujuvalle katsastusasemalle. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja edut. Ennen kaikkea tarjoamme vastuullisen tehtävän matalassa organisaatiossa, jossa teot ratkaisevat. Hakemukset liitteineen pyydämme lähettämään 3.8.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen ilkka.vento@helppokatsastus.fi. Lisätietoja puhelimitse numerosta 040-7095290.

 Avoin hakemus

HelppoKatsastus on voimakkaasti laajentuva suomalainen katsastusasemaketju, joka tarjoaa vaivatonta ja edullista katsastuspalvelua. Olemme katsastusalan haastaja ja panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun. Kehitämme itse mm. omat järjestelmämme. Palkitsemme oma-aloitteisuudesta ja haluamme olla reilu ja houkutteleva työnantaja. Avoimen työhakemuksen voi lähettää osoitteeseen ilkka.vento@helppokatsastus.fi