TYÖPAIKAT

HelppoKatsastus on kasvava suomalainen katsastusasemaketju. Toimimme tällä hetkellä 20 asemalla ympäri Suomea ja tavoitteenamme on laajentaa toimintaa. Tarjoamme asiakaslähtöistä katsastuspalvelua vaivattomammin, edullisemmin ja laadukkaammin. Olemme katsastusalan kotimainen haastaja ja panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun.

Katsastajia Tampereelle ja Lempäälään

Haemme Tampereen ja Lempäälän seudulle kahta kevyiden ajoneuvojen katsastajaa vakituiseen työsuhteeseen. Edellytämme hakijoilta kevyen kaluston määräaikaiskatsastus oikeutta. Muut katsastusoikeudet katsotaan eduksi. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja edut. Ennen kaikkea tarjoamme rennon ja kannustavan työilmapiirin matalassa organisaatiossa, jossa teot ratkaisevat.

Hakemukset liitteineen pyydämme lähettämään 15.3.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen ilkka.vento@helppokatsastus.fi Lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse numerosta 040 7095290.

Harjoittelupaikat

HelppoKatsastus tarjoaa katsastuksen harjoittelupaikkoja (harjoittelujakso) pääkaupunkiseudulla ja Hämeenlinnassa henkilöille, jotka ovat osallistuneet katsastuksen alalletulokoulutuksiin ja jotka ovat kiinnostuneita katsastusalalle työllistymisestä. Hakemuksen voi lähettää osoitteeseen ilkka.vento@helppokatsastus.fi

Avoin hakemus

HelppoKatsastus on laajentuva suomalainen katsastusasemaketju, joka tarjoaa vaivatonta ja edullista katsastuspalvelua. Olemme katsastusalan haastaja ja panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun. Kehitämme itse mm. omat järjestelmämme. Palkitsemme oma-aloitteisuudesta ja haluamme olla reilu ja houkutteleva työnantaja. Avoimen työhakemuksen voi lähettää osoitteeseen ilkka.vento@helppokatsastus.fi