Koulutus

HelppoKatsastus järjestää vuosittain katsastusalan täydennyskoulutuksia. Julkaisemme tulevat koulutukset tällä sivulla.

Tulevat koulutukset

 

Määräaikaiskatsastuksen täydennyskoulutus Verkkokurssina

HelppoKatsastuksen täydennyskoulutukseen voi tällä kertaa osallistua, vaikka kotisohvalta käsin. Suosittu täydennyskoulutuksemme järjestetään yhteistyössä Verkkokoulu.comin kanssa.

Koulutukseen ilmoittaudutaan suoraan verkkokoulun nettisivun kautta. Ilmoittautumisen jälkeen uusi opiskelija saa sähköpostiin ohjeen ja tunnukset kurssille kirjautumiseen. Koulutukseen osallistutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla kokonaisuudessaan Verkkokoulun nettisivun kautta.

Täydennyskoulutuksen hinta on 99,00 € / henkilö (+alv 24 %)

 

Verkkosivun kautta voi ilmoittaa yhden tai useamman henkilön kerrallaan.

Uudenlainen täydennyskoulutus on kaksiosainen.

• Ensimmäinen osio koostuu oman aikataulun mukaan tehtävästä verkkokoulumuotoisesta etäopiskelusta, jonka laajuus on 4 oppituntia.
• Toinen osio on live webinaari, jonka laajuus on 3 oppituntia. Webinaariin osallistumisen edellytyksenä on ensimmäisen osion suorittaminen etukäteen. Webinaaritilaisuuksia järjestetään kaksi samanlaista, joten opiskelija voi valita kumpaan niistä osallistuu. Webinaaritilaisuudet pidetään Verkkokoulun sivuilla 28.11.2020 ja 12.12.2020.

Täydennyskoulutuksen ensimmäisen osan materiaali ilmestyy opiskeltavaksi marraskuun alussa. Ilmoittautuminen koulutukseen avautuu jo lähipäivinä Verkkokoulu.comin sivuilla ja linkki ilmoittautumissivulle lisätään myös tälle sivulle.

Ilmoittaudu määräaikaiskatsastuksen täydennyskoulutuksen verkkokurssille tästä >>>

Kevyt RK ja MK kertaus ja koe

Kevyen kaluston RK ja MK kertaus ja koe järjestetään perinteiseen tapaan lähiopetuksena 16.12.2020 Vantaalla. Tähän koulutukseen ilmoittaudutaan sähköpostiosoitteen koulutus@helppokatsastus.fi kautta.

Kevyt RK ja MK kertaus ja koe koulutuksen hinta on 250,00 € / henkilö (+alv 24 %)