fbpx
i X

PALVELEMME SINUA MAHDOLLISIMMAN TURVALLISESTI

Valtakunnallisena katsastusyrityksenä meillä on vastuu COVID-19:n viruksen leviämisen rajoittamisessa asiakkaittemme ja työntekijöidemme keskuudessa. Olemme ottaneet käyttöön hyvin tiukat säännöt taataksemme sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme mahdollisimman turvallisen kohtaamisen. Haluamme vaan tehdä kaikkemme, että asiointi kanssamme olisi mahdollisimman turvallista.

KORONATURVALLISEN KATSASTUSKOKEMUKSEN TAKAAMISEKSI SUOSITTELEMME

– Jos saat flunssa/koronaoireita, pysy kotona. Ajanvarauksen muutos/peruutus onnistuu numerosta 029 192020
– Pyri pitämään 2 m väli muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan
– Käytä maskia katsastusasemalla asioidessa
– Kontaktien minimoimiseksi tule katsastukseen yksin
– Vältä käteisen käyttöä, suosi verkko- ja korttimaksamista
– Hygieniasyistä siivoathan käytetyt maskit pois autosta ennen katsastukseen saapumista

AJONEUVOT ON KATSASTETTAVA MYÖS POIKKEUSOLOJEN AIKANA

Ajoneuvot on poikkeusoloissa katsastettava normaalisti viimeistään ajoneuvolle merkittynä viimeisenä katsastuspäivänä. Ajoneuvon viimeisen katsastuspäivän voi tarkastaa HelppoKatsastuksen sivuilta tai Traficomin Oma asiointi -palvelusta tai ajoneuvon rekisteröinti- tai katsastustodistukselta.

HelppoKatsastus varautuu koronavirukseen!

Katsastusasemat

Katso sinua lähellä oleva palvelupiste. Onnistunut autokatsastus – 100% kotimaiselta asemalta.

Katsastusasemat sinua lähellä

HelppoKatsastuksen katsastusasemat tarjoavat monipuoliset ja laadukkaat katsastuspalvelut edullisesti. Meille on helppo tulla juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Voit varata ajan etukäteen joko netissä tai soittamalla tai vain ajaa suoraan paikalle ilman erillistä ajanvarausta. Katsastusasemillamme teet helposti määräaikaiskatsastukset, jotka suoritetaan henkilöautoille ensimmäisen kerran neljänvuoden iässä, sen jälkeen määräaikaiskatsastus pitää tehdä joka toinen vuosi kunnes auto täyttää kymmenen vuotta, jonka jälkeen määräaikaiskatsastus on tehtävä vuosittain. Meiltä saat lisäksi muutoskatsastukset. Se pitää tehdä, kun ajoneuvoon tehdään sellaisia merkittäviä muutoksia, mitkä vaikuttavat ajoneuvon ja ajamisen turvallisuuteen

Edullinen ja laadukas katsastusasema

HelppoKatsastus on laadukas, helppo ja edullinen katsastusasema. Meiltä saat myös ajoneuvojen rekisteröintipalvelua ja rekisteröintikatsastukset sujuvasti. Kaikki ajoneuvot on rekisteröitävä ja jotta ajoneuvon voi rekisteröidä, on siihen oltava liikennevakuutus.
Kun olet tuonut Suomeen ajoneuvon tai peräkärryn ja haluat saada sen Suomen rekisteriin, on siihen tehtävä rekisteröintikatsastus, jossa tarkastetaan mm. ajoneuvon tai peräkärryn kunto ja varusteet sekä todetaan tekniset tiedot.

Tervetuloa palveltavaksi edulliselle ja kilpailukykyiselle katsastusasemalle!