fbpx
i X

Valtakunnallisena katsastusyrityksenä meillä on vastuu COVID-19:n viruksen leviämisen rajoittamisessa asiakkaittemme ja työntekijöidemme keskuudessa.

AJONEUVOT ON KATSASTETTAVA MYÖS POIKKEUSOLOJEN AIKANA

Myös poikkeusoloissa ajoneuvot on katsastettava normaalisti viimeistään ajoneuvolle merkittynä viimeisenä katsastuspäivänä. Ajoneuvon viimeisen katsastuspäivän voi tarkastaa mm. Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Oma asiointi -palvelusta tai ajoneuvon rekisteröinti- tai katsastustodistukselta.

PALVELEMME SINUA EDELLEEN MAHDOLLISIMMAN TURVALLISESTI

Olemme ottaneet käyttöön hyvin tiukat säännöt taataksemme sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme mahdollisimman turvallisen kohtaamisen.

PYYDÄMME NÖYRÄSTI MYÖS

Että sinä hyvä asiakas suhtaudut vakavasti asiaan. Et tule flunssa- tai koronatartunnan oireisena katsastamaan. Huomioit yskimisesi sekä pidät etäisyyden henkilökuntaan ja muihin asiakkaisiin. Ajanvarausten peruutukset ja muutokset voi tehdä soittamalla palvelunumeroon 029 192020. Pyydämme asiakkaita välttämään käteisen käyttämistä ja suosimaan verkko- ja korttimaksamista. Kaikille katsastusasemille on jaettu maskit ja ohjeistettu niiden käytöstä. Suosittelemma kaikkia HelppoKatsastuksessa asioivia käyttämään maskia asioinnin aikana.

MITÄÄN SYYTÄ PANIIKKIIN EI OLE

Haluamme vaan tehdä kaikkemme, että asiointi kanssamme olisi mahdollisimman turvallista.

HelppoKatsastus varautuu koronavirukseen!

Katsastusasemat

Katso sinua lähellä oleva palvelupiste. Onnistunut autokatsastus – 100% kotimaiselta asemalta.

Katsastusasemat sinua lähellä

HelppoKatsastuksen katsastusasemat tarjoavat monipuoliset ja laadukkaat katsastuspalvelut edullisesti. Meille on helppo tulla juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Voit varata ajan etukäteen joko netissä tai soittamalla tai vain ajaa suoraan paikalle ilman erillistä ajanvarausta. Katsastusasemillamme teet helposti määräaikaiskatsastukset, jotka suoritetaan henkilöautoille ensimmäisen kerran neljänvuoden iässä, sen jälkeen määräaikaiskatsastus pitää tehdä joka toinen vuosi kunnes auto täyttää kymmenen vuotta, jonka jälkeen määräaikaiskatsastus on tehtävä vuosittain. Meiltä saat lisäksi muutoskatsastukset. Se pitää tehdä, kun ajoneuvoon tehdään sellaisia merkittäviä muutoksia, mitkä vaikuttavat ajoneuvon ja ajamisen turvallisuuteen

Edullinen ja laadukas katsastusasema

HelppoKatsastus on laadukas, helppo ja edullinen katsastusasema. Meiltä saat myös ajoneuvojen rekisteröintipalvelua ja rekisteröintikatsastukset sujuvasti. Kaikki ajoneuvot on rekisteröitävä ja jotta ajoneuvon voi rekisteröidä, on siihen oltava liikennevakuutus.
Kun olet tuonut Suomeen ajoneuvon tai peräkärryn ja haluat saada sen Suomen rekisteriin, on siihen tehtävä rekisteröintikatsastus, jossa tarkastetaan mm. ajoneuvon tai peräkärryn kunto ja varusteet sekä todetaan tekniset tiedot.

Tervetuloa palveltavaksi edulliselle ja kilpailukykyiselle katsastusasemalle!