Katsastus Kokkola

Mestarintie 10, 67600 Kokkola

Ajanvaraus 24h

029 19 2020

Suora (vain tekniset asiat)

044 7875 178

info@helppokatsastus.fi

(ilmoita viestissä paikkakunta/asema)

Aukioloajat

ma-pe
9:00-17:00
la-su
kiinni

Black Friday on täällä taas! HelppoKatsastuksessa Black Friday kestää koko viikon. Hullun halpa tarjous on saatavilla vain 19.-25.11. välisen ajan. Black Friday viikolla tarjoamme katsastuspaketin 39 eurolla. Tarjous on voimassa vain netistä varatessa ja koskee loppuvuoden katsastusaikoja. Katsastuspaketti sisältää määräaikaiskatsastuksen ja päästömittauksen yhtenä palveluna, eikä muita kustannuksia tule.

Ei rekisteröintipalveluja tai erikoiskatsastuksia.

 

Hinnat

Määräaikaiskatsastus *
Ennakkovarauksella
34,00 €
Drive-in
49,00 €
Jälkitarkastus
20,00 €
Päästömittaus
29,00 €

* Yllä olevat hinnat koskevat alle 3500 kg henkilö- ja pakettiautoja (sis. ALV 24%). Hinnat sisältävät Trafin valvontamaksun (2,7e). Päästötarkastusta ei tarvitse tehdä, jos se on suoritettu 3 kk sisällä. Suoritetusta päästömittauksesta tulee osoittaa todistus. Paketti- ja henkilöauton max akseliväli 4,15m. Jos kyseessä on perävaunu (O2) tai matkailuauto soita asemalle ja varmista tilat ja hinta.

Katsastus Kokkola

HelppoKatsastus Kokkola on kotimainen ja edullinen katsastusasema. Meille voit ajaa suoraan katsastukseen tai varata ajan netissä. HelppoKatsastuksessa panostetaan aktiivisesti asiakaspalveluun. Meiltä saat paikallista katsastuspalvelua. Kokkolan aseman palveluihin kuuluvat henkilö- ja pakettiautojen määräaikaiskatsastukset.

Meille on helppo löytää. Sijaitsemme Kokkolan paalupaikalla Heinolassa, vastapäätä Kokkolan Citymarkettia. Samassa kiinteistössä voit hoitaa kaikki autoosi liittyvät huolet. Katsastusasemamme sijaitsee aivan Jyväskyläntien varressa, Heinolankaaren ja Mestarintien risteyksessä.

Tervetuloa katsastamaan!

Näin löydät perille

Katsastus Kokkola - halpa hinta alkaen 29€ katsastusasemaltamme