HELPPOKATSASTUS VEIKKOLA

Meille on helppo tulla ja asioida. Sijaitsemme E-autohuolto Veikkolan tiloissa. Veikkolan asemalle olet tervetullut 09:00-17:00 välisenä aikana ja jos haluat varmistaa pääsysi juuri sinulle sopivaan aikaan, varaa aika netistä tai soita. Ajanvarauspalvelumme tavoittaa numerosta 029 19 2020 kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Olet tervetullut myös ilman ajanvarausta.

HelppoKatsastus Veikkola on täyden palvelun katsastusasema, jossa auton katsastus sujuu vaivattomasti. Suoritamme auton katsastuksen ammattitaidolla ja luotettavasti, ja katsastuspalveluihimme kuuluvat määräaikaiskatsastukset, sekä rekisteröinti- ja muutoskatsastukset.

Teemme myös jälkitarkastuksia ja päästömittauksia. Katsastusaseman henkilökunta koostuu alan kokeneista osaajista, ja käytössämme ovat nykyaikaiset laitteet. Mittaukset, tarkistukset ja muut katsastustyöt saadaan siis suoritettua tarkasti ja luotettavasti. Katsastuksen aikana voit joko rentoutua asiakastiloissamme tai seurata katsastuksen kulkua.

Varaa aika katsastukseen HelppoKatsastus Veikkolassa Kirkkonummella

HelppoKatsastus Veikkola
4.7
Perustuu 52 arvioon
powered by Google
Tomas Linderoos
Tomas Linderoos
13:37 04 Oct 21
Katsastustapahtuma sujui vaivatta, ja mukavasti.Katsastusmies oli asiantunteva, sekä hyvin palvelualtis. Tätä asemaa... voi ehdottomasti suositella 👍lue lisää
Timo Aro
Timo Aro
06:19 26 Sep 21
Hyvä ha ystävällinen palvelu vain kahvitarjoilu puuttuu
ML
ML
13:53 23 Sep 21
Katsastus hoitui nopeasti, ystävällinen palvelu.
Kai Aalto
Kai Aalto
15:08 16 Sep 21
Helppo asioida ja apua/neuvoja saa teknisissä asioissa.
Halko Vaja
Halko Vaja
09:11 14 Sep 21
Edukkain vaihtoehto päästömittauksen kanssa neljästä verratusta. Ei pakollista ennakkomaksua kuin parilla muulla. ... Kesti n. 15 Minlue lisää
Pauliina
Pauliina
06:04 06 Aug 21
Hyvä palvelu, sai nopeasti ajan.
Seuraavat arvostelut