Kannattaa mennä Helpon kautta

Jyväskylän katsastusasemalle on helppo tulla autolla kaikista suunnista ja pihalla on hyvin parkkitilaa. Asiakkaiden parkkipaikat sijaitsevat asiakaspalvelutiloja vastapäätä. HelppoKatsastus Jyväskylä sijaitsee aivan Jyväskylän parhaiden palveluiden äärellä. HelppoKatsastus on luotettava ja kotimainen katsastusasema, johon helppo tulla ja asioida. Varaa aika katsastukseen tai tule ilman ajanvarausta.

Kotimaista ja luotettavaa katsastuspalvelua

Kun auton katsastus tulee ajankohtaiseksi, varaa aika HelppoKatsastukseen. Asiointi kanssamme on vaivatonta, ja autokatsastus suoritetaan aina tehokkaasti mutta huolellisesti. Mikäli huomautettavaa ilmenee, kerromme sinulle selkeästi tarvittavista huolto- tai korjaustoimenpiteistä ja voimme samalla varata autollesi uuden katsastusajan.  Tervetuloa HelppoKatsastukseen!

Avainlippu merkkinä kotimaisuudesta

HelppoKatsastus on kotimainen katsastusasema. Avainlippu on Suomalaisen Työn Liiton yritykselle myöntämä merkki. Avainlipun voi saada, jos yritys täyttää Suomalaisen Työn Liiton yritykselle asettamat kriteerit. Yrityksen omistus on suomalaisomistuksessa ja pääkonttori sijaitsee Suomessa.

Varaa aika katsastukseen Jyväskylästä