HelppoKatsastus Kouvola

HelppoKatsastus Kouvola sijaitsee uusissa tiloissa osoitteessa Korjalankatu 4, Kouvola. Toivotamme tervetulleeksi niin uudet kuin vanhat asiakkaamme. Katsastusasema on varustettu nykyaikaisilla katsastuslaitteilla ja ammattitaitoisilla katsastajilla.

Palveluvalikoimaamme kuuluu kevyen kaluston (alle 3500 kg ajoneuvot) määräaikaiskatsastukset, päästömittaukset ja jälkitarkastukset. Kouvolan asemalla ei katsasteta perävaunuja (O2) tai matkailuautoja. Tervetuloa tutustumaan uuteen katsastusasemaan!

Kannattaa mennä Helpon kautta

Kouvolan katsastusasemalle on helppo tulla autolla kaikista suunnista ja pihalla on hyvin parkkitilaa. HelppoKatsastus Kouvola sijaitsee Korjalan alueella, Kouvolan parhaiden autopalveluiden äärellä. HelppoKatsastus on edullinen ja kotimainen katsastusasema, johon helppo tulla ja asioida. Varaa aika katsastukseen tai tule ilman ajanvarausta. Ajanvaraus palvelee numerossa 029 19 2020 ja on avoinna kellon ympäri.

Kotimaista katsastuspalvelua

Kun auton katsastus tulee ajankohtaiseksi, varaa aika HelppoKatsastukseen. Asiointi kanssamme on vaivatonta, ja autokatsastus suoritetaan aina tehokkaasti mutta huolellisesti. Mikäli huomautettavaa ilmenee, kerromme sinulle selkeästi tarvittavista huolto- tai korjaustoimenpiteistä ja voimme samalla varata autollesi uuden katsastusajan. Auton katsastus Kouvolassa on aina vaivatonta HelppoKatsastuksen ansiosta! Tervetuloa HelppoKatsastukseen!

Varaa aika katsastukseen Kouvolasta