Katsastus Kouvola

Korjalankatu 4, 45130 Kouvola

Ajanvaraus 24h

029 19 2020

Suora (vain tekniset asiat)

044 7875 158

info@helppokatsastus.fi

(ilmoita viestissä paikkakunta/asema)

Aukioloajat

ma-pe
8:00-16:00
su
kiinni

Katsastuksen vastaanotto sijaitsee huollonvastaanoton yhteydessä Delta-autossa. Suljettu kesälauantaisin.

 

 

Hinnat

Määräaikaiskatsastus *
Ennakkovarauksella
34,00 €
Drive-in
40,00 €
Jälkitarkastus
25,00 €
Päästömittaus
22,00 €

* Yllä olevat hinnat koskevat alle 3500 kg henkilö- ja pakettiautoja (sis. ALV 24%). Hinnat sisältävät Trafin valvontamaksun (2,7e). Päästötarkastusta ei tarvitse tehdä, jos se on suoritettu 3 kk sisällä. Suoritetusta päästömittauksesta tulee osoittaa todistus. Paketti- ja henkilöauton max akseliväli 4,15m. Jos kyseessä on perävaunu (O2) tai matkailuauto, soita asemalle ja varmista tilat ja hinta.

Katsastus Kouvola

Auton katsastus Kouvolassa on nyt helppoa ja vaivatonta! HelppoKatsastus Kouvola on kotimainen ja edullinen katsastusasema. Meille voit ajaa suoraan katsastukseen tai varata ajan netissä etukäteen.

HelppoKatsastus Kouvola avasi ovensa katsastusasiakkaille elokuussa 2015, osin tuttujen katsastusmiesten voimin. Meille on helppo löytää, koska sijaitsemme entuudestaan tutuissa Delta Auton tiloissa. HelppoKatsastus Kouvola sijaitsee Korjalan alueella, Korjalankadun ja Kaupinkadun risteyksessä. Meiltä saat kaikki autoalan palvelut helposti saman katon alta. HelppoKatsastuksessa panostetaan aktiivisesti asiakaspalveluun. Henkilökuntamme on sekoitus kokemusta ja nuorta energiaa.

Asemalla onnistuu henkilö- ja pakettiautojen määraikaiskatsastukset, sekä rekisteröinti- ja muutoskatsastukset. Otathan suoraan yhteyttä katsastusasemalle rekisteröinti- ja muutoskatsastuksista. Tervetuloa nykyaikaiselle katsastusasemalle!

Delta-logo Sijaitsemme Delta-liiketiloissa

Näin löydät perille