HelppoKatsastus Raisio

HelppoKatsastus sijaitsee Raision Ohikulkutien varrella, vastapäätä kauppakeskus Myllyä, moottoritien toisella puolella.  Meille on helppo saapua kaikista suunnista ja pihassa on hyvin parkkitilaa. Tervetuloa HelppoKatsastukseen!

Kannattaa mennä Helpon kautta

HelppoKatsastus Raisio on täyden palvelun katsastusasema, jossa auton katsastus sujuu vaivattomasti. Suoritamme auton katsastuksen ammattitaidolla ja luotettavasti, ja katsastuspalveluihimme kuuluvat määräaikaiskatsastukset, päästömittaukset ja jälkitarkastukset.

Katsastusaseman henkilökunta koostuu alan kokeneista osaajista, ja käytössämme ovat nykyaikaiset laitteet. Mittaukset, tarkistukset ja muut katsastustyöt saadaan siis suoritettua tarkasti ja luotettavasti. Katsastuksen aikana voit joko rentoutua asiakastiloissa tai seurata katsastuksen kulkua.

Avainlippu merkkinä kotimaisuudesta

HelppoKatsastus on kotimainen katsastusasema. Avainlippu on Suomalaisen Työn Liiton yritykselle myöntämä merkki. Avainlipun voi saada, jos yritys täyttää Suomalaisen Työn Liiton yritykselle asettamat kriteerit. Yrityksen omistus on suomalaisomistuksessa ja pääkonttori sijaitsee Suomessa.

Varaa aika katsastukseen Raisiosta.