HelppoKatsastus Turku muuttaa Raisioon

HelppoKatsastuksen Turun toimipiste muuttaa Raisioon elokuussa. Uusi katsastusasema avaa ovensa osoitteessa Tuotekatu 18, Raisio, tarjoten entistäkin parempaa palvelua aivan Raision vilkkaimpien palveluiden läheisyydessä. Tarkka muuttopäivä ilmoitetaan asiakkaillemme lähempänä ajankohtaa. Palvelemme edelleen toistaiseksi nykyisessä osoitteessamme Rieskalähteentiellä, kunnes uudet tilat ovat täysin valmiit.

Uusi katsastusasema on helposti saavutettavissa autolla kaikista suunnista. Pihalla on riittävästi parkkipaikkoja ja katsastusta hoitaa asiantunteva henkilökunta. Uuden toimipaikan myötä HelppoKatsastus pystyy tarjoamaan entistä parempaa palvelua asiakkailleen. Uusissa tiloissa asiakkaat voivat odottaa katsastustaan mukavissa ja viihtyisissä olosuhteissa. Uudet tilat mahdollistavat sujuvamman ja tehokkaamman katsastuksen, ja asiantunteva henkilökunta takaa luotettavat ja laadukkaat katsastuspalvelut.

HelppoKatsastus on luotettava suomalainen katsastusasema

HelppoKatsastus tarjoaa asiakaslähtöistä katsastuspalvelua, joka on vaivatonta, edullista ja laadukasta. Pyrimme olemaan katsastusalan kotimainen haastaja ja panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun. Tavoitteenamme on tehdä auton katsastuksesta miellyttävä kokemus. Toimintamme ytimessä on liikenneturvallisuuden parantaminen ja autokannan aiheuttaman ympäristökuormituksen vähentäminen. HelppoKatsastus Raision palveluvalikoimaan kuuluvat kevyen kaluston (alle 3500 kg ajoneuvot) määräaikaiskatsastukset, päästömittaukset, jälkitarkastukset sekä muutos- ja rekisteröintikatsastukset.

Avainlippu merkkinä kotimaisuudesta

HelppoKatsastus on kotimainen katsastusasemaketju. Avainlippu on Suomalaisen Työn Liiton yritykselle myöntämä merkki. Avainlipun voi saada, jos yritys täyttää Suomalaisen Työn Liiton yritykselle asettamat kriteerit. Yrityksen omistus on suomalaisomistuksessa ja pääkonttori sijaitsee Suomessa.

HelppoKatsastus Raisio

Tuotekatu 18, Raisio
Ajanvarausnumero 029 19 2020 palvelee 24/7
Katsastusaseman puhelinnumero (Vain tekniset asiat) 0447575159
Avoinna ma-pe 9:00-17:00, la ja su kiinni.

Tutustu HelppoKatsastus Raision sivuihin