HelppoKatsastus Lahti muuttaa Alavankadulle

HelppoKatsastuksen toimipaikka Lahdessa muuttaa uusiin tiloihin. Odotamme innolla uusien tilojen tarjoamia mahdollisuuksia ja mahdollisuutta palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme tuesta ja luottamuksesta, ja toivomme näkevämme teidät pian uusissa tiloissamme. Tarkka muuttopäivä ilmoitetaan asiakkaillemme lähempänä ajankohtaa. Seuraathan tiedotustamme saadaksesi päivitykset muutosta ja avajaisista. Palvelemme edelleen toistaiseksi nykyisessä osoitteessamme, kunnes uudet tilat ovat täysin valmiit.

HelppoKatsastus on toiminut Lahdessa vuodesta 2011 ja on vakiinnuttanut asemansa katsastusasiakkaiden keskuudessa. Yritys on noussut yhdeksi alan johtavista toimijoista. HelppoKatsastus Lahden palveluvalikoimaan kuuluvat kevyen kaluston (alle 3500 kg ajoneuvot) määräaikaiskatsastukset, päästömittaukset, jälkitarkastukset sekä muutos- ja rekisteröintikatsastukset.

HelppoKatsastus on kotimainen ja kasvava katsastusasemaketju. Panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun ja haluamme tehdä katsastamisesta niin helppoa kuin mahdollista. Uuden toimipaikan myötä HelppoKatsastus pystyy tarjoamaan entistä parempaa palvelua asiakkailleen. Uusissa tiloissa asiakkaat voivat odottaa katsastustaan mukavissa ja viihtyisissä olosuhteissa. Uudet tilat mahdollistavat sujuvamman ja tehokkaamman katsastuksen, ja asiantunteva henkilökunta takaa luotettavat ja laadukkaat katsastuspalvelut.

 

HelppoKatsastus Lahti – Alavankatu 2

Avataan 24.7.2023. Avoinna ma-pe 8-16.

Alavankatu 2, Lahti
Ajanvarausnumero 029 19 2020 palvelee 24/7
Katsastusaseman puhelinnumero 0447575158

Tutustu HelppoKatsastus Lahden sivuihin
Varaa aika katsastukseen HelppoKatsastus Lahdesta