KATSASTUS TURKU VÄTTI

Katsastus Turussa on nyt vaivatonta ja edullistaHelppoKatsastus Turku Vätti on hyvin palveleva kotimainen katsastusasema, jossa saat paikallista palvelua. Panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun. Henkilökuntamme on sekoitus kokemusta ja nuorta energiaa.

Löydät meidät helposti Turun Delta-auton yhteydestä. Katsastusasemamme sijaitsee Rieskalähteentiellä, aivan ysitien varrella. Meiltä saat kaikki autoalan palvelut saman katon alta. Asema on vakiinnuttanut paikkansa palvelevana ja Turun edullisimpana kotimaisena katsastusasemana.

Varaa katsastusaika netissä tai aja suoraan asemalle. Meille voit aina tulla myös ilman ajanvarausta. Palvelemme kaikissa auton katsastusasioissa. Meiltä onnistuu myös määräaikaiskatsastuksen lisäksi rekisteröinti- ja muutoskatsastukset. Otathan suoraan yhteyttä asemalle rekisteröinti- ja muutoskatsastusasioissa. Tervetuloa katsastukseen!

TUTTU KATSASTUSKONTTORI HYVIEN KULKUYHTEYKSIEN VARRELLA

HelppoKatsastus Turku on katsastuskonttori, joka on vakiinnuttanut asemansa tuttuna & palvelevana katsastuskonttorina. Sujuva asiointi, ystävällinen asiakaspalvelu ja edulliset hinnat ohjaavat katsastusaseman toimintaa katsastuksen kaikissa vaiheissa. Katsastuspalveluihimme kuuluvat:

  • Määräaikaiskatsastus
  • Muutoskatsastus
  • Rekisteröintikatsastus

Teemme myös jälkitarkistuksia sekä erilaisia mittauksia, kuten päästömittauksia.  Kun haluat, että auton katsastus sujuu mahdollisimman vaivattomasti, varaa aika HelppoKatsastus Turkuun. Katsastusasema sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Rieskalähteentiellä.

AUTON KATSASTUS TURUSSA MUTKATTOMASTI

Katsastuskonttorillamme Turussa auton katsastus on paitsi vaivatonta, myös edullista. HelppoKatsastuksen kilpailukykyiset hinnat sekä hyvä ja asiantunteva palvelu takaavat asiakkaalle mutkattoman katsastuskäynnin. Kun varaat katsastusajan etukäteen verkossa tai puhelimitse, sinun ei tarvitse jonottaa tai odotella, vaan autokatsastus sujuu juuri suunnitelmiesi mukaan. Auton katsastus Turussa on nyt helppoa!

Varaa aika katsastukseen Turusta

Delta-logo Sijaitsemme Delta-liiketiloissa
HelppoKatsastus Turku
4.6
Perustuu 120 arvioon
powered by Google
Juha Hellman
Juha Hellman
12:03 19 Oct 21
Kaikki sujui niinkuin piti.
Heljä Federley-Jernberg
Heljä Federley-Jernberg
10:17 07 Oct 21
Hyvä ja ystävällinen palvelu. Ei yhtään ylimielinen.
Noora Saranpää
Noora Saranpää
06:32 01 Oct 21
Nopeaa toimintaa, hinta kohdillaan.
Martti Lehtonen
Martti Lehtonen
10:34 14 Sep 21
Huippu palvelu
Kati26
Kati26
10:28 30 Aug 21
Todellakin helppo katsastus 🙂 Suosittelen!
Erkki Kiilunen
Erkki Kiilunen
10:42 19 May 21
Sujuva asiakaspalvelu ja ripeä katsastustapahtuma, suosittelen!
Kirsi Juntunen
Kirsi Juntunen
03:51 19 May 21
Hyvä ja nopea palvelu, halpa hinta.
Eija Erlamo
Eija Erlamo
09:51 29 Mar 21
Eka kerta mutta ei vika.
Seuraavat arvostelut