Katsastus Turku

Rieskalähteentie 71, 20300 Turku

Ajanvaraus 24h

029 19 2020

Suora (vain tekniset asiat)

044 7575 159

info@helppokatsastus.fi

(ilmoita viestissä paikkakunta/asema)

Aukioloajat

ma-to
8:00-17:00
pe
8:00-16:00
la-su
Suljettu

Katsastuksen vastaanotto on automyynnin tiloissa rakennuksen toisessa päässä.

Rekisteröintipalvelu avoinna arkisin klo 13:00-15:00.

 

 

Hinnat

Määräaikaiskatsastus *
Ennakkovarauksella
34,00 €
Ennakkovarauksella lauantaisin
41,00 €
Drive-in
41,00 €
Jälkitarkastus
25,00 €
Päästömittaus
25,00 €

* Yllä olevat hinnat koskevat alle 3500 kg henkilö- ja pakettiautoja (sis. ALV 24%). Hinnat sisältävät Trafin valvontamaksun (2,7e). Päästötarkastusta ei tarvitse tehdä, jos se on suoritettu 3 kk sisällä. Suoritetusta päästömittauksesta tulee osoittaa todistus. Paketti- ja henkilöauton max akseliväli 4,15m. Jos kyseessä on perävaunu (O2) tai matkailuauto, soita asemalle ja varmista tilat ja hinta.

Katsastus Turku

Katsastus Turussa on nyt vaivatonta ja edullista. HelppoKatsastus Turku on hyvin palveleva kotimainen katsastusasema, jossa saat paikallista palvelua. Panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun. Henkilökuntamme on sekoitus kokemusta ja nuorta energiaa.

Löydät meidät helposti Turun Delta-auton yhteydestä. Katsastusasemamme sijaitsee Rieskalähteentiellä, aivan ysitien varrella. Meiltä saat kaikki autoalan palvelut saman katon alta. Asema on vakiinnuttanut paikkansa palvelevana ja Turun edullisimpana kotimaisena katsastusasemana.

Varaa katsastusaika netissä tai aja suoraan asemalle. Meille voit aina tulla myös ilman ajanvarausta. Palvelemme kaikissa auton katsastusasioissa. Meiltä onnistuu myös määräaikaiskatsastuksen lisäksi rekisteröinti- ja muutoskatsastukset. Otathan suoraan yhteyttä asemalle rekisteröinti- ja muutoskatsastusasioissa. HelppoKatsastus Turun asemalla onnistuu myös rekisteröintipalvelut arkisin klo 13-15, voit tehdä meillä tarvittavat omistajan vaihdokset ja rekisteröinnit. Tervetuloa katsastukseen!

Tuttu katsastuskonttori hyvien kulkuyhteyksien varrella

HelppoKatsastus Turku on katsastuskonttori, joka on vakiinnuttanut asemansa tuttuna & palvelevana katsastuskonttorina. Sujuva asiointi, ystävällinen asiakaspalvelu ja edulliset hinnat ohjaavat katsastusaseman toimintaa katsastuksen kaikissa vaiheissa. Katsastuspalveluihimme kuuluvat:

  • Määräaikaiskatsastus
  • Muutoskatsastus
  • Rekisteröintikatsastus

Teemme myös jälkitarkistuksia sekä erilaisia mittauksia, kuten päästömittauksia. Lisäksi myös rekisteröintipalvelut kuuluvat katsastuskonttorin palveluihin. Kun haluat, että auton katsastus sujuu mahdollisimman vaivattomasti, varaa aika HelppoKatsastus Turkuun. Katsastusasema sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Rieskalähteentiellä.

Auton katsastus Turussa mutkattomasti

Katsastuskonttorillamme Turussa auton katsastus on paitsi vaivatonta, myös edullista. HelppoKatsastuksen kilpailukykyiset hinnat sekä hyvä ja asiantunteva palvelu takaavat asiakkaalle mutkattoman katsastuskäynnin. Kun varaat katsastusajan etukäteen verkossa tai puhelimitse, sinun ei tarvitse jonottaa tai odotella, vaan autokatsastus sujuu juuri suunnitelmiesi mukaan. Auton katsastus Turussa on nyt helppoa!

Delta-logo Sijaitsemme Delta-liiketiloissa

Näin löydät perille

Katsastus Turku | Varaa halpa Turun katsastus edullisesti täältä