KATSASTUS TURKU VÄTTI

Katsastus Turussa on nyt vaivatonta ja edullistaHelppoKatsastus Turku Vätti on hyvin palveleva kotimainen katsastusasema, jossa saat paikallista palvelua. Panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun. Henkilökuntamme on sekoitus kokemusta ja nuorta energiaa.

Löydät meidät helposti Turun Delta-auton yhteydestä. Katsastusasemamme sijaitsee Rieskalähteentiellä, aivan ysitien varrella. Meiltä saat kaikki autoalan palvelut saman katon alta. Asema on vakiinnuttanut paikkansa palvelevana ja Turun edullisimpana kotimaisena katsastusasemana.

Varaa katsastusaika netissä tai aja suoraan asemalle. Meille voit aina tulla myös ilman ajanvarausta. Palvelemme kaikissa auton katsastusasioissa. Meiltä onnistuu myös määräaikaiskatsastuksen lisäksi rekisteröinti- ja muutoskatsastukset. Otathan suoraan yhteyttä asemalle rekisteröinti- ja muutoskatsastusasioissa. HelppoKatsastus Turun asemalla onnistuu myös rekisteröintipalvelut arkisin klo 13:00-15:00, voit tehdä meillä tarvittavat omistajan vaihdokset ja rekisteröinnit. Tervetuloa katsastukseen!

TUTTU KATSASTUSKONTTORI HYVIEN KULKUYHTEYKSIEN VARRELLA

HelppoKatsastus Turku on katsastuskonttori, joka on vakiinnuttanut asemansa tuttuna & palvelevana katsastuskonttorina. Sujuva asiointi, ystävällinen asiakaspalvelu ja edulliset hinnat ohjaavat katsastusaseman toimintaa katsastuksen kaikissa vaiheissa. Katsastuspalveluihimme kuuluvat:

  • Määräaikaiskatsastus
  • Muutoskatsastus
  • Rekisteröintikatsastus

Teemme myös jälkitarkistuksia sekä erilaisia mittauksia, kuten päästömittauksia. Lisäksi myös rekisteröintipalvelut kuuluvat katsastuskonttorin palveluihin. Kun haluat, että auton katsastus sujuu mahdollisimman vaivattomasti, varaa aika HelppoKatsastus Turkuun. Katsastusasema sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Rieskalähteentiellä.

AUTON KATSASTUS TURUSSA MUTKATTOMASTI

Katsastuskonttorillamme Turussa auton katsastus on paitsi vaivatonta, myös edullista. HelppoKatsastuksen kilpailukykyiset hinnat sekä hyvä ja asiantunteva palvelu takaavat asiakkaalle mutkattoman katsastuskäynnin. Kun varaat katsastusajan etukäteen verkossa tai puhelimitse, sinun ei tarvitse jonottaa tai odotella, vaan autokatsastus sujuu juuri suunnitelmiesi mukaan. Auton katsastus Turussa on nyt helppoa!

Varaa aika katsastukseen Turusta

Delta-logo Sijaitsemme Delta-liiketiloissa