Katsastus Salo

Meriniitynkatu 15, 24100 Salo

Ajanvaraus 24h

029 19 2020

Suora (vain tekniset asiat)

044 7875 168

info@helppokatsastus.fi

(ilmoita viestissä paikkakunta/asema)

Aukioloajat

ma-to
9:00-17:00
pe
8:00-16:00
la-su
kiinni

Asemalla ei rekisteröintipalveluja. Salon asema on poikkeuksellisesti avoinna 1.2. 8:00-14:00.

Hinnat

Määräaikaiskatsastus *
Ennakkovarauksella
29,00 €
Drive-in
34,00 €
Jälkitarkastus
25,00 €
Päästömittaus
28,00 €

* Yllä olevat hinnat koskevat alle 3500 kg henkilö- ja pakettiautoja (sis. ALV 24%). Hinnat sisältävät Trafin valvontamaksun (2,7e). Päästötarkastusta ei tarvitse tehdä, jos se on suoritettu 3 kk sisällä. Suoritetusta päästömittauksesta tulee osoittaa todistus. Paketti- ja henkilöauton max akseliväli 4,15m. Jos kyseessä on perävaunu (O2) tai matkailuauto, soita asemalle ja varmista tilat ja hinta.

Katsastuspaketti sisältää määräaikaiskatsastuksen ja tarvittavat päästömittaukset.

Katsastus Salo

Katsastus Salossa on vaivatonta ja edullista. Kotimainen asema HelppoKatsastus Salo on palveluksessasi. Varaa katsastusaika netissä tai puhelimitse ja vältä jonot!

Salon HelppoKatsastus panostaa aktiivisesti asiakaspalveluun ja ottaa asiakkaat vastaan rennolla otteella. Toimimme yhteisissä tiloissa Delta Auton kanssa hyväksi havaitulla kaavalla: Katsastus+Salo=HelppoKatsastus. Katsastusmiehemme palvelee ma-to 9-17 sekä pe 8-16.

Haluamme tarjota vaivattoman ja nykyaikaisen katsastuskokemuksen edullisesti. Tervetuloa!

Katsastusasema, jossa katsastus sujuu nopeasti

Kun auton katsastus tulee ajankohtaiseksi, varaa katsastusaika Salon HelppoKatsastuksesta. Olemme kotimainen ja edullinen katsastusasema, jonka kanssa autokatsastus sujuu aina tehokkaasti mutta huolellisesti. Asiantunteva henkilökunta sekä nykyaikaiset laitteet mahdollistavat laadukkaan ja tarkan katsastuksen. Katsastuspalveluihimme kuuluvat määräaikaiskatsastukset ja jälkitarkastukset.

Lisäksi teemme erilaisia tarkistuksia ja mittauksia, kuten päästömittauksia. Varaa aika katsastusasemalle kätevästi netissä tai puhelimitse − Salon HelppoKatsastuksen kanssa auton katsastus on vaivatonta!

Delta-logo Sijaitsemme Delta-liiketiloissa

Näin löydät perille

Katsastus Salo