KATSASTUS VASARAPERÄ, OULU

Katsastus Oulussa on nyt vaivatonta ja edullista. Kotimainen asema HelppoKatsastus-Oulu on palveluksessasi. Varaa katsastusaika netissä tai puhelimitse, vältä jonotus. Meille on helppo löytää, koska sijaitsemme Puuilon vieressä Delta Auton tiloissa. Sisäänkäynti samasta ovesta.

Oulussa saa Helppoa ja vaivatonta katsastuspalvelua kilpailukykyiseen hintaan. Avasimme alkuvuonna 2015 aseman Delta Auton kanssa hyväksi havaitulla yhteistyöreseptillä Vasaratie 1:een: Katsastus+Oulu=HelppoKatsastus. Asemalla palvelevat kokeneet ja reippaat katsastusmiehemme pohjoiseen sopivan rennolla otteella. Tervetuloa katsastukseen!

KATSASTUSASEMA, JOHON ON HELPPO TULLA

HelppoKatsastus Oulu on nimensä mukaisesti katsastusasema, johon helppo tulla ja jossa on helppo asioida. Palvelemme katsastusasiakkaita ripeästi mutta huolellisesti; ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä käyttämämme nykyaikainen laitteisto takaavat sen, että auton katsastus tehdään tarkasti ja tulos on luotettava. Meiltä saat laadukasta katsastuspalvelua.

Teemme myös jälkitarkastuksia ja erilaisia päästömittauksia. Katsastusasema sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vasaratiellä, Delta Auton yhteydessä. Jos arvostat sujuvaa palvelua ja haluat katsastaa auton vaivattomasti, varaa aika HelppoKatsastuksesta; olemme kotimainen ja edullinen katsastusasema Oulussa.

AUTON KATSASTUS OULUSSA JONOTTAMATTA

Auton katsastus mielletään vaivalloiseksi ja aikaa vieväksi. Kun asioit HelppoKatsastuksen ammattilaisten kanssa, huomaat, että autokatsastus sujuu vaivattomasti ja nopeasti. Katsastuksen aikana voit joko rentoutua asiakastiloissamme tai halutessasi seurata katsastuksen kulkua. Ajan saat varattua kätevästi netissä tai puhelimitse; mikäli sinulla on kysyttävää liittyen auton katsastukseen, autamme mielellämme. Auton katsastus Oulussa on nyt helppoa!

Varaa aika katsastukseen Oulusta

Delta-logoSijaitsemme Delta-liiketiloissa
HelppoKatsastus Oulu
4.7
Perustuu 128 arvioon
powered by Google
Sami Keränen
Sami Keränen
20:23 20 Nov 21
Hyvä ja nopea katsastus.
Johanna Pasanen
Johanna Pasanen
14:08 16 Nov 21
Sujuva, ystävällinen palvelu. Suosittelen
Kalle Korva
Kalle Korva
12:37 08 Nov 21
Nopeaa ja ystävällistä toimintaa.
Juhapekka Tarujärvi
Juhapekka Tarujärvi
03:55 09 Oct 21
Muuten hyvä mut ajat myöhässä
lars säynäjäkangas
lars säynäjäkangas
10:25 01 Oct 21
Siellä katsastus on helppoa ja palaute korjaus kehotukset rakentavia.
Jouluporkkana
Jouluporkkana
13:52 15 Sep 21
Oli hyvä palvelu ja nopea 👍
kuuskasi
kuuskasi
10:18 09 Sep 21
Sujuva, ystävällinen, miellyttävä katsastuskokemus niin kuin oli edelliselläkin kerralla.
Leena Kivimäki
Leena Kivimäki
11:26 01 Sep 21
Luotto paikka, Ismolle jaksamista töihin. Selkeä palaute.
Anne M
Anne M
10:58 31 Aug 21
Täällä on asiantunteva, ystävällinen palvelu. Helppo tulla, hyvä sijainti. Asiakas viihtyy talon tarjoaman... kahvikupposen ääressä katsastuksen ajan.lue lisää
Anu Räbinä
Anu Räbinä
16:12 05 Aug 21
Nopea, ystävällinen ja nimensä mukaisesti HELPPO 🙂
Seuraavat arvostelut