KATSASTUS VASARAPERÄ, OULU

HelppoKatsastus on suomalainen yritys, joka tarjoaa laadukkaita ja asiakasystävällisiä katsastuspalveluja. HelppoKatsastuksen asiakkaana voit nauttia monista eduista, kuten nopeasta ja vaivattomasta palvelusta sekä kilpailukykyisistä hinnoista. Varaa katsastusaika netissä tai puhelimitse, parhaan katsastushinnan saat ajanvarauksella. Meille on helppo tulla autolla kaikista suunnista. Pihassa on reilusti parkkitilaa. Sijaitsemme Hedin Automotiven tiloissa. Sisäänkäynti samasta ovesta.

HelppoKatsastus on sitoutunut käyttämään vain laadukkaita ja turvallisia katsastuslaitteita, jotka takaavat katsastusten tarkkuuden ja luotettavuuden. Kaiken kaikkiaan HelppoKatsastus on hyvä valinta sinulle, jos haluat nopeaa ja vaivatonta katsastuspalvelua sekä kilpailukykyisiä hintoja. Asemalla palvelevat kokeneet ja reippaat katsastusmiehemme pohjoiseen sopivan rennolla otteella. Tervetuloa katsastukseen!

KATSASTUSASEMA, JOHON ON HELPPO TULLA

HelppoKatsastus Oulu on nimensä mukaisesti katsastusasema, johon helppo tulla ja jossa on helppo asioida. Palvelemme katsastusasiakkaita ripeästi mutta huolellisesti; ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä käyttämämme nykyaikainen laitteisto takaavat sen, että auton katsastus tehdään tarkasti ja tulos on luotettava. Meiltä saat laadukasta katsastuspalvelua.

Teemme myös jälkitarkastuksia ja erilaisia päästömittauksia. Katsastusasema sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vasaratiellä. Jos arvostat sujuvaa palvelua ja haluat katsastaa auton vaivattomasti, varaa aika HelppoKatsastuksesta; olemme kotimainen ja luotettava katsastusasema Oulussa.

KOTIMAISTA KATSASTUSPALVELUA

Auton katsastus mielletään vaivalloiseksi ja aikaa vieväksi. Kun asioit HelppoKatsastuksen ammattilaisten kanssa, huomaat, että autokatsastus sujuu vaivattomasti ja nopeasti. Katsastuksen aikana voit joko rentoutua asiakastiloissamme tai halutessasi seurata katsastuksen kulkua. Ajan saat varattua kätevästi netissä tai puhelimitse; mikäli sinulla on kysyttävää liittyen auton katsastukseen, autamme mielellämme.

Varaa aika katsastukseen Oulusta