Katsastus Oulu

Vasaratie 1, 90410 Oulu

Ajanvaraus 24h

029 19 2020

Suora (vain tekniset asiat)

044 7341 615

info@helppokatsastus.fi

(ilmoita viestissä paikkakunta/asema)

Aukioloajat

ma-to
8:30-16:30
pe
8:00-16:00
la-su
kiinni

Asemalla ei rekisteröintipalveluja.

Hinnat

Määräaikaiskatsastus *
Ennakkovarauksella
34,00 €
Drive-in
34,00 €
Jälkitarkastus
25,00 €
Päästömittaus
15,00 €

* Yllä olevat hinnat koskevat alle 3500 kg henkilö- ja pakettiautoja (sis. ALV 24%). Hinnat sisältävät Trafin valvontamaksun (2,7e). Päästötarkastusta ei tarvitse tehdä, jos se on suoritettu 3 kk sisällä. Suoritetusta päästömittauksesta tulee osoittaa todistus. Paketti- ja henkilöauton max akseliväli 4,15m. Jos kyseessä on perävaunu (O2) tai matkailuauto, soita asemalle ja varmista tilat ja hinta.

KATSASTUS VASARAPERÄ, OULU

Katsastus Oulussa on nyt vaivatonta ja edullista. Kotimainen asema HelppoKatsastus-Oulu on palveluksessasi. Varaa katsastusaika netissä tai puhelimitse, vältä jonotus. Meille on helppo löytää, koska sijaitsemme Puuilon vieressä Delta Auton tiloissa. Sisäänkäynti samasta ovesta.

Oulussa saa Helppoa ja vaivatonta katsastuspalvelua kilpailukykyiseen hintaan. Avasimme alkuvuonna 2015 aseman Delta Auton kanssa hyväksi havaitulla yhteistyöreseptillä Vasaratie 1:een: Katsastus+Oulu=HelppoKatsastus. Asemalla palvelevat kokeneet ja reippaat katsastusmiehemme pohjoiseen sopivan rennolla otteella. Tervetuloa katsastukseen!

Katsastusasema, johon on helppo tulla

HelppoKatsastus Oulu on nimensä mukaisesti katsastusasema, johon helppo tulla ja jossa on helppo asioida. Palvelemme katsastusasiakkaita ripeästi mutta huolellisesti; ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä käyttämämme nykyaikainen laitteisto takaavat sen, että auton katsastus tehdään tarkasti ja tulos on luotettava. Meiltä saat laadukasta katsastuspalvelua.

Teemme myös jälkitarkastuksia ja erilaisia päästömittauksia. Katsastusasema sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vasaratiellä, Delta Auton yhteydessä. Jos arvostat sujuvaa palvelua ja haluat katsastaa auton vaivattomasti, varaa aika HelppoKatsastuksesta; olemme kotimainen ja edullinen katsastusasema Oulussa.

Auton katsastus Oulussa jonottamatta

Auton katsastus mielletään vaivalloiseksi ja aikaa vieväksi. Kun asioit HelppoKatsastuksen ammattilaisten kanssa, huomaat, että autokatsastus sujuu vaivattomasti ja nopeasti. Katsastuksen aikana voit joko rentoutua asiakastiloissamme tai halutessasi seurata katsastuksen kulkua. Ajan saat varattua kätevästi netissä tai puhelimitse; mikäli sinulla on kysyttävää liittyen auton katsastukseen, autamme mielellämme. Auton katsastus Oulussa on nyt helppoa!

Delta-logo Sijaitsemme Delta-liiketiloissa

Näin löydät perille

Katsastus Oulu | Auton katsastus edullisesti | Varaa halpa autokatsastus täältä