KATSASTUS VASARAPERÄ, OULU

Katsastus Oulussa on nyt vaivatonta ja edullista. Kotimainen asema HelppoKatsastus-Oulu on palveluksessasi. Varaa katsastusaika netissä tai puhelimitse, vältä jonotus. Meille on helppo löytää, koska sijaitsemme Puuilon vieressä Delta Auton tiloissa. Sisäänkäynti samasta ovesta.

Oulussa saa Helppoa ja vaivatonta katsastuspalvelua kilpailukykyiseen hintaan. Avasimme alkuvuonna 2015 aseman Delta Auton kanssa hyväksi havaitulla yhteistyöreseptillä Vasaratie 1:een: Katsastus+Oulu=HelppoKatsastus. Asemalla palvelevat kokeneet ja reippaat katsastusmiehemme pohjoiseen sopivan rennolla otteella. Tervetuloa katsastukseen!

KATSASTUSASEMA, JOHON ON HELPPO TULLA

HelppoKatsastus Oulu on nimensä mukaisesti katsastusasema, johon helppo tulla ja jossa on helppo asioida. Palvelemme katsastusasiakkaita ripeästi mutta huolellisesti; ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä käyttämämme nykyaikainen laitteisto takaavat sen, että auton katsastus tehdään tarkasti ja tulos on luotettava. Meiltä saat laadukasta katsastuspalvelua.

Teemme myös jälkitarkastuksia ja erilaisia päästömittauksia. Katsastusasema sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vasaratiellä, Delta Auton yhteydessä. Jos arvostat sujuvaa palvelua ja haluat katsastaa auton vaivattomasti, varaa aika HelppoKatsastuksesta; olemme kotimainen ja edullinen katsastusasema Oulussa.

AUTON KATSASTUS OULUSSA JONOTTAMATTA

Auton katsastus mielletään vaivalloiseksi ja aikaa vieväksi. Kun asioit HelppoKatsastuksen ammattilaisten kanssa, huomaat, että autokatsastus sujuu vaivattomasti ja nopeasti. Katsastuksen aikana voit joko rentoutua asiakastiloissamme tai halutessasi seurata katsastuksen kulkua. Ajan saat varattua kätevästi netissä tai puhelimitse; mikäli sinulla on kysyttävää liittyen auton katsastukseen, autamme mielellämme. Auton katsastus Oulussa on nyt helppoa!

Varaa aika katsastukseen Oulusta

Delta-logoSijaitsemme Delta-liiketiloissa