Katsastus Helsinki – se helppo ja halpa!

Katsastus, Helsinki, mihin kurvata? Kun auton katsastus alkaa olla käsillä, ei tarvitse toviakaan pohtia sopivaa paikkaa. Käännä keula kohti HelppoKatsastuksen katsastusasemia.

Katsastus edullisesti – hinta alkaen 29,00€

Katsastuskonttoreillamme Helsingissä katsastaminen on paitsi vaivatonta, myös edullista! Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja hyvän palvelun katsastuksen, joka tehdään asiakkaalle niin mutkattomaksi kuin mahdollista.

Katsastus Helsinki | Auton katsastus edullisesti alkaen 29€ Helsingissä

Tarjoamme kokonaisvaltaisen katsastuspalvelun: 

  • Määräaikaiskatsastukset
  • Muutoskatsastukset
  • Rekisteröintikatsastukset
  • Rekisteröinnit

Varaa aika etukäteen verkossa tai aja suoraan sisään!

Varaa auton katsastus edullisesti ennakkoon netistä

Katsastus onnistuu edullisimmin silloin, kun varaat ajan ennakkoon jollekin Helsingin katsastusasemallemme.

Ennakkovarauksella määräaikaiskatsastus maksaa vain 29 € (+päästömittaukset). Sinun etusi voi olla jopa 20-30 prosenttia. Tarkemmat asemakohtaiset hintatiedot löydät kunkin toimipisteen kohdalta.

Meillä toimii myös drive-in-katsastuspalvelu, johon voit tulla ilman ajanvarausta. Varaamalla ajan varmistat kuitenkin halvemman katsastushinnan ja vältät mahdolliset jonot.

HelppoKatsastus palvelee Helsingissä seuraavissa toimipisteissä:

Klikkaa sisään ja varaa aika auton katsastukseen!

Katsastus Heikinlaakso

Auton katsastus Helsingissä käy sujuvasti Heikinlaakson katsastusasemalla. Tämä – kuten muutkin HelppoKatsastuksen toimipisteet – tunnetaan hyvästä palvelusta, ammattitaitoisesta henkilökunnasta ja reiluista hinnoista! Meillä tehdään niin henkilö- kuin pakettiautojenkin määräaikaiskatsastukset, muutoskatsastukset, rekisteröintikatsastukset ja rekisteröinnit, myös Autoliiton kuntotarkastukset. Tarkemmat tiedot palveluista, hinnoista ja sijainnista löydät toimipaikkakohtaiselta sivulta.  Katso lisää täältä.

Katsastus Malmi

HelppoKatsastuksen katsastuskonttori löytyy myös Helsingin Malmilta, aivan Malmin lentoasemaa vastapäätä. Siellä sinua palvellaan autokatsastuksissa kuten määräaikais-, rekisteröinti- ja muutoskatsastus. Lue lisää ja varaa aika vaivattomasti verkossa tai soittamalla! Varaa aika Malmin katsastusasemalta.

Katsastus Herttoniemi

HelppoKatsastuksen Herttoniemen toimipiste sijaitsee suositulla autopalveluiden alueella Helsingissä. Siellä autojen katsastukset tehdään niin hyvää palvelua noudattaen, että katsastusasema on kerännyt vuosien saatossa varsin uskollisen ja tyytyväisen asiakaskunnan. Varaa aika Herttoniemen katsastusasemalta.

Katsastus Konala

Konalan katsastusasema Helsingissä tarjoaa asiakkailleen näppärää katsastuspalvelua. Meille tuot autosi määräaikaiskatsastukseen. Ennakkovarauksella saat edullisemman hinnan – katsastusajan varaaminen netissä kannattaa! Yhteystiedot ja katsastuksen hinnat löydät katsastusaseman sivulta. Katso lisää täältä.

Kotimainen katsastusasemaketju palveluksessasi

HelppoKatsastus on hyvää vauhtia kasvava, suomalainen katsastusasemaketju. Meillä on katsastuskonttorit Helsingin lisäksi Espoossa, Vantaalla, Porissa, Turussa, Oulussa ja muualla Suomessa. Liputamme kilpailukykyisten hintojen ja helpon katsastuksen puolesta. Toimintamme tähtää turvalliseen liikenteeseen, puhtaampaan ympäristöön ja hyvään asiakaspalveluun.

Kun kohteena on katsastus ja Helsinki, on HelppoKatsastuksen palvelu mittavasti parempi! Meillä katsastus kannattaa. Tämän ovat todenneet monet asiakkaamme. Varaa aika verkosta Katsastusasemat-sivujen kautta tai soittele lähimpään toimipisteeseesi.