Vuoden 2024 katsastuskoulutukset

Tämäkin vuosi on lähtenyt tiukasti käyntiin ja tekemistä riittää. Vuoden aikana pidettävistä koulutuksista on tehty suunnitelma ja joitakin päivämääriä on jo lyöty lukkoonkin.

Vuoden 2024 täydennyskoulutukset tuodaan myyntiin pian. Täydennyskoulutuksessa paneudutaan taas ajankohtaisiin aiheisiin ja materiaalia julkaistaan opiskeltavaksi jo ennen kesää.

9.2. pidetään kevyen kaluston erikoiskatsastusten kertauskoulutus Espoossa ja ilmoittautuminen tähän on käynnissä. Toisen kertauspäivän järjestämme totutusti joulukuussa, tämän päivämäärä tarkentuu myöhemmin.

Seuraava katsastuksen alalletulokurssi alkaa 4.3. ja täälläkin on vielä tilaa. Kurssin kesto on kaksi viikkoa. Kurssin ja harjoittelujakson jälkeen kokelaat voi ilmoittaa Traficomin kokeisiin ja nuo läpäistyään he ovat valmiita työhön kesän sesonkina.

Kesätauon jälkeen palataan taas koulutustöiden pariin. Täydennyskoulutusten tarkat päivämäärät ja muut tiedot julkaistaan pian, mutta aikataulut ovat totutun mukaiset eli joulukuun puoleenväliin asti on aikaa paketti suorittaa. Loppusyksystä järjestetään lisäksi toinen alalletulokoulutus ja jo aiemmin mainittu toinen kertauspäivä kevyen kaluston erikoiskatsastusoikeuden omaaville.

Uutena koulutuspalveluna pyrimme tuomaan jälleen saataville kevyen kaluston erikoiskatsastuksen peruskurssin, joka on meillä ollut tauolla muutaman vuoden. Kurssin kesto on yhden viikon ja sijoittuminen kalenteriin on näillä näkymin syyspuolella.

Seuraa päivittyviä koulutusaikataulujamme koulutussivuillamme! Koulutukseen liittyvät kyselyt sähköpostilla koulutus@helppokatsastus.fi