Osallistu arvontaan ja lähde lomalle!

Voita 500 € matkalahjakortti.

Täytä yhteystiedot ja olet mukana 500 euron arvoisen matkalahjakortin arvonnassa.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Arvontasäännöt

Helppokatsastuksen matka-arvonta.

Helppokatsastus järjestää 20.12.2019 alkaen suoritettavan matkalahjakortin arvonnan. Helppokatsastuksen pääkonttorilla suoritetaan ensimmäinen arvonta helmikuun 2. päivä 2020. Arvonnoissa arvotaan yksi Aurinkomatkojen 500 euron arvoinen lahjakortti (1 kpl 500 euron matkalahjakortti, matkakohde ja -aika avoin). Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Helppokatsastus maksaa palkinnosta arpajaisveron. Helppokatsastuksen henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan.

Miten voi osallistua

Arvontaan voi osallistua varaamalla katsastuksen 20.12.2019-31.1.2020 välisenä aikana helppokatsastus.fi sivuilla. Arvontaan osallistuvat kaikki ne, jotka ovat katsastuksen varanneet. Arvontaan voi osallistua myös täyttämällä tämän sivun arvontalomakkeen. Verkkosivujen kautta arvontaan osallistuvat ne henkilöt, jotka ovat jättäneet yhteystietonsa arvontaa edeltävänä päivänä klo 24 mennessä. Samalla sähköpostiosoitteella saa yhteen arvontaan osallistua vain kerran.

Voitosta ilmoittaminen

Voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti ja/tai Helppokatsastuksen Facebook-sivuilla. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen kuukauden kuluessa arvontapäivästä, Helppokatsastuksella on oikeus arpoa uusi voittaja. Arvonnasta tehdään pöytäkirja, joka säilytetään Helppokatsastuksen pääkonttorilla.

Henkilötietojen käsittely

Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään tietosuojasäännösten ja muun lainsäädännön mukaisesti. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Helppokatsastuksessa saat osoitteesta https://helppokatsastus.fi/tietosuojaseloste/