HelppoKatsastus Herttoniemi muuttaa 13.4.2021

HelppoKatsastus Herttoniemi muuttaa uusiin tiloihin tiistaina 13.4.2021. Toivotamme uudet ja vanhat asiakkaamme tervetulleiksi uuteen osoitteeseen Hitsaajankatu 10, Helsinki. Uusi sijaintimme on lähellä Herttoniemen palveluita, aivan Itäväylän tuntumassa. Meille on helppo tulla autolla kaikista suunnista. Pihalla on riittävästi parkkipaikkoja ja katsastusta hoitaa asiantunteva henkilökunta.

HelppoKatsastus on kotimainen ja kasvava katsastusasemaketju. Panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun ja haluamme tehdä katsastamisesta niin helppoa kuin mahdollista. Auton katsastus ei ole aina ikävää pakkopullaa. Uusien toimitilojen myötä voimme palvella katsastusasiakkaita entistä paremmin. HelppoKatsastus Herttoniemi Itäväylällä on käytössä nykyaikaiset katsastuslaitteet ja tilat.

Hyödynnä avajaistarjous

Hyödyynnä uuden aseman avajaistarjous: katsastuspaketti 59,00 €. Katsastuspaketti sisältää määräaikaiskatsastuksen ja päästömittauksen yhtenä palveluna, eikä lisäksi tule muita kustannuksia.

HelppoKatsastus palvelee kaikkia autoilijoita

HelppoKatsastus Herttoniemi avattiin 1.7.2014 katsastuslainsäädännön muuttuessa. Herttoniemen HelppoKatsastus on lunastanut paikkansa katsastusasiakkaiden keskuudessa ja vakiintunut alueella yhdeksi alan toimijoista.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat kevyen kaluston (alle 3500 kg ajoneuvot) määräaikaiskatsastukset, päästömittaukset, jälkitarkastukset ja muutos- ja rekisteröintikatsastukset. Tervetuloa tutustumaan uuteen katsastusasemaan!

HelppoKatsastus Herttoniemi Itäväylä

Hitsaajankatu 10, 00810 Helsinki
Ajanvarausnumero 029 19 2020 palvelee 24/7
Katsastusaseman puhelinnumero 0447875165 (Vain tekniset asiat)
Avoinna ma-pe 9:00-17:00, la ja su kiinni.

Tutustu HelppoKatsastus Herttoniemi Itäväylän sivuihin

Varaa aika katsastukseen HelppoKatsastus Herttoniemi Itäväylän asemalta