HEIKINLAAKSO, HELSINKI

HelppoKatsastus Heikinlaakso palvelee kaikissa katsastusasioissa Helsingin ja Vantaan alueiden katsastusasiakkaita. Varaa katsastusaika netissä tai puhelimitse, tai aja suoraan asemalle ilman ajanvarausta katsastukseen.

HelppoKatsastus Heikinlaakso on tarjonnut katsastuspalveluita Helsingin ja Vantaan katsastusasiakkaille jo vuodesta 2008. Löydät meidät helposti Heikinlaakson Nesteen välittömästä läheisyydestä. Katsastusasemamme sijaitsee lähellä Vantaan IKEAA. Vierestä kulkee Kehä III ja Lahdenväylä.

Pääkaupunkiseudulla katsastusasiakkaat tuntevat Heikinlaakson hyvän palvelun ja asiantuntijuuden lisäksi erittäin houkuttelevasta hinnoittelusta. Palveluvalikoimaan kuuluu henkilö- ja pakettiautojen määräaikaiskatsastukset. Meillä onnistuu myös rekisteröinti- ja muutoskatsastukset, sekä tarvittaessa auton rekisteröinti ja omistajan vaihdokset.

Teemme nyt myös Autoliiton kuntotarkastuksia. Tarkastuksesta saat mukaasi puolueettoman lausunnon ajoneuvon kunnosta. Asiantuntijan allekirjoittama tarkastuspöytäkirja on hyvä näyttää vaikka auton myynnin yhteydessä.

Uutta katsastuksessa!

Meillä on tilava piha, voit halutessasi tuoda autosi meille koko päiväksi. Auto katsastetaan päivän aikana. Ei edellytä ajanvarausta, se on kuitenkin suotavaa halvemman hinnan vuoksi. Auto tulee noutaa aukioaikojen puitteissa.

Ennakkoon maksamalla voit tuoda autosi jo ennen aseman avaamista. Avaimet tulee tällöin pudottaa pääoven postiluukusta.

 

Tervetuloa katsastukseen!