Katsastus Vantaa – hyvän palvelun asemat

Onko auton katsastuksen aika? Tule HelppoKatsastukseen, joka on kotimainen ja edullinen katsastusasema Vantaalla. Palvelemme asiantuntevasti kaikissa katsastusasioissa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Auton katsastus Vantaa-Helsinki-sektorilla on aina vaivatonta HelppoKatsastuksen ansiosta.

Sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta, ja käytössämme ovat nykyaikaiset laitteet. Katsastuksen aikana voit joko lukea lehtiä ja juoda kahvia viihtyisässä asiakastilassamme tai seurata katsastajien työskentelyä katsastushallissa. Kun haluat hyvää palvelua, jätä auton katsastus Vantaalla HelppoKatsastuksen hoidettavaksi.

Vantaan toimipisteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Mikä on lähin HelppoKatsastuksen katsastuskonttori? Vantaa tarjoaa kaksi eri vaihtoehtoa: Kehä 3:n toimipiste sekä Heikinlaakso, joka sijaitsee aivan Vantaan ja Helsingin rajalla. Kehä 3 toimipisteen löydät kauppakeskus Jumbon naapurista sekä Heikinlaakson aseman Nesteen välittömästä läheisyydestä.

HelppoKatsastuksen autokatsastus Vantaalla on mutkattoman ja laadukkaan palvelun paikka. Voit halutessasi varata ajan etukäteen joko verkossa tai soittamalla meille. Voit myös ajaa suoraan asemalle, sillä molemmat toimipisteet palvelevat sinua myös ilman ajanvarausta.

Katsastus Vantaa | Varaa halpa autokatsastus netistä jo tänään

Heikinlaakso palvelee ajanvarauksella ja ilman

Heikinlaakson toimipiste on palveleva katsastusasema Vantaa-Helsinki-rajalla. Palvelemme täällä asiakkaitamme kaikissa katsastukseen liittyvissä asioissa. Voit varata ajan etukäteen verkossa tai soittamalla tai vain ajaa suoraan paikan päälle ilman erillistä ajanvarausta. Meille on helppo saapua sekä Helsingin että Vantaan suunnalta – sijaitsemme Vantaan Ikean välittömässä läheisyydessä. Tervetuloa Heikinlaakson katsastusasemalle!

Kehä 3 tarjoaa sujuvan auton katsastuksen Vantaalla

Autokatsastus Vantaa Kehä 3:n toimipisteellä on helppoa, sillä löydät meidät Vantaan parhaiden palveluiden luota, Kauppakeskus Jumbon naapurista. Meillä hoituvat kaikki autokatsastuksen asiat vaivattomasti, sillä asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua ammattitaidolla. Tervetuloa Kehä 3:n palvelevaan katsastukseen!