Katsastus Espoo – tervetuloa HelppoKatsastukseen!

Hoida auton katsastus kätevästi Espoossa HelppoKatsastuksen toimipisteissä Kivenlahdessa ja Niittykummussa. Varaa aika katsastukseen kätevästi netissä.

Mukava, edullinen ja helppo katsastus!

Meillä auton katsastus on helppo ja miellyttävä tapahtuma, joka on edessä ennemmin tai myöhemmin autokauppojen jälkeen. HelppoKatsastuksen katsastuskonttoreissa Espoossa katsastukset tehdään helposti, sujuvasti ja vielä edulliseen hintaan! Meille on tärkeää palvella asiakasta miellyttävällä ja asiantuntevalla asenteella, joka ei kuluta kukkaroakaan liikaa.

Katsastus Espoo | Auton katsastus edullisesti alkaen 29€

 

Varaa aika katsastukseen Espooseen – katsastuskonttoreillamme on hyvät hinnat!

Auton katsastus tehdään meillä aina kilpailukykyisillä hinnoilla. Edullisimmista hinnoista nautit silloin, kun varaat ajan katsastukseen ennakkoon. Tällöin alennus on jopa -20–30 %. Esimerkiksi määräaikaiskatsastus maksaa ennakkovarauksella vain 29 € (+ päästömittaukset).

Toimipaikkakohtaiset palvelut ja tarkemmat hintatiedot löydät tältä tai Katsastusasemat-sivulta, jossa on listaus kaikista HelppoKatsastuksen katsastusasemista Espoossa sekä muualla Suomessa. Kunkin aseman kautta pääset myös varaamaan ajan kyseiseen toimipisteeseen. Toki voit soittaakin ja varata ajan siten, tai körötellä suoraan halliimme – drive-in katsastuspalvelumme ottaa vastaan sinua lämpimästi.

Katsastus Espoossa tehdään seuraavissa toimipisteissä:

Katsastus Kivenlahti – olemme edullisin katsastusasema Espoossa!

Kivenlahdella sijaitseva HelppoKatsastuksen konttori on hinnaltaan Espoon halvin. Siellä tehdään mm. määräaikaiskatsastukset, ja testataan myös nelivetoiset autot. Hyvä sijainti, palvelu ja hinta ovat katsastusaseman valttikortteja. Tervetuloa! Lisätietoja toimipaikkakohtaisella sivulla. Katso lisää täältä.

Katsastus Niittykumpu

Toinen Espoon katsastusasemistamme sijaitsee Niittykummulla, johon pääset hyvien liikenneyhteyksien saattelemina esim. Länsiväylältä. Myös tällä konttorilla auton katsastus on ennakkoon varattuna vain 29 €! Tutustu tarkemmin palveluihin, hintoihin ja sijaintiin toimipaikkakohtaisella sivulla.  Katso lisää täältä. HelppoKatsastus on helppo ja edullinen katsastusasemaketju

Nimensä mukaisesti yrityksemme on se helpoin tapa hoitaa auton katsastus. Eri katsastuskonttoreissa ympäri Suomen autojen katsastukset hoidetaan samoja linjoja noudattaen: miellyttävä palvelu, ammattitaitoiset katsastusmiehet ja asiakkaalle sopivat hinnat.

Edessä auton katsastus? Espoon HelppoKatsastus palvelee! Varaa aika vaikka heti.